Witam,
posiadam C64 + 2 magnetofony + zasilacz + monitor (później sprawdzę jaki typ, ale powinien być sprawny) + teoretycznie okablowanie do monitora + dżojstik.
Monitor: Commodore 1802
Magnetofon 1: Noris DR1535
Magnetofon 2: Commodore Datassette w pudełku ze styropianami na którym pisze: 1530 Datassette Unit model C2N
Komputer: Commodore C 64 C Funkentstort n. DBP-Vfg. 1046/84 (Na papierowej nalepce C64E)
Kabel do podłączenia monitora: DIN -> 3xChinch
Zasilacz: 5V 1,7A; 9V 18VA; P/N: 251053-11
Dżojstik: QuickShot QS-137F. Można go podłączyć do takich konsol: Atari/Commodore, MSX (w życiu nie słyszałem co to jest ), Amstrad, Sega. Nie wiem czy sprawny :/
Książeczki: "Black Box v.8"; "Poznajemy komputer Commodore 64" Palmapress 1991; "Commodore 64 MicroComputer User Manual"
Czyli to co na zdjęciach.
W C64 wali bezpiecznik (taki długi) i magnetofon nie działa, z braku czasu nie drążyłem tematu, 1 magnetofon powinien być sprawny. Zasilacz był rozbierany, jednak środek jest w oryginalnej mazi, więc nie był grzebany. Jak widać gumki się rozpłynęły.
Za to ustrojstwo chciałbym 500zł. Oczywiście do negocjacji
A ja posiadam Amigę 500 (Commodore A500) - bez zasilacza i dyskietki startowej.
Mam też komputer Karat 2 firmy Elkor (na procesorze Zilog Z80) wraz z dyskietką z oprogramowaniem, klawiaturą i przejściówką do podłączenia do TV (przejściówka samoróbka ale działa).
Jeśli jest ktoś tym zainteresowany proszę o kontakt na PW.
Edit:
Z uwagi na spore zainteresowanie komputerem Karat informuję że już go nie posiadam, została mi już tylko Amiga.