Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Jaki programator? Proszę o rady.

daniel.sz 24 Feb 2005 00:08 1112 4
    daniel.sz
    Level 21  
    Witam Panowie jak sądzicie który z programatorów lepiej kupić pod kątem radiocode http://www.jupitel.com.pl/vers_pl.php mam jeszcze możliwość kupienia Pico-Gala używanego za kwotę 500 zł a może macie jakieś inne sugestie proszę o rade dotej pory kożystałem z projektu zamieszczonego na elektrodzie ale programator przestaje wystarczać pozatym zauważyłem że niepoprawnie programuje niektóre pamięci dlatego przymieżam się do zakupu nowego proszę kolegów o porade i podzielenie się swoimi doświadczeniami
    drak
    Level 19  
    Willem z przystawkami za tą cene będzie najlepszy. Najlepiej w wersji 4.0 . Do tego przystawki w 600 zł się wyrobisz w razie problemów dostajesz pomoc na wielu forach a nie odpowiedz nasz programator nie obsługuje tego układu.
    aceton
    Level 26  
    a ja bym tam wolal picco-gala jest niezawodny a do radio code niezastapiony !!!!!!!
    daniel.sz
    Level 21  
    Witam Aceton myślisz że jest to dobra cena (500 zł) ? bo szukam na necie i nie mogę go znaleść jako nowy produkt .Przeglądałem też Elneca ale tam trzeba dać powyżej 1000
    aceton
    Level 26  
    znajdziesz go tu ale nie ma ceny www.micromade.pl ja za swoj dalem 850zl jakies 5 lat temu sprawuje sie wysmienicie