Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

toyota yaris 1,3 - nie odpala

piszpan29071948 13 Apr 2013 09:04 5052 1
    piszpan29071948
    Level 9  
    Witam ! Mam problem kupiłem Yaris-kę rocznik 2004 nie cieszyłem się jazdą po 1500 przejechanych kilometrach rozładował się akumulator .Naładowałem, zapalił ,ale zaczęło się świecić ,ładowanie i ABS zgasiłem odłączyłem akumulator i już nie zapala .Rozrusznik kręci a nie pali Wszystkie kontrolki pogasły .Z oczywistych względów pali się tylko ładowanie. Pomóżcie mi Panowie .Mieszkam w małej miejscowości i przyjazd mechanika takiego w miarę będzie sporo kosztować Jestem myślący i jakieś małe usterki potrafię zrobić sam .Pozdrawiam
    hefid
    R.I.P. Meritorious for the elektroda.pl
    Post był raportowany.

Na forum obowiązuje REGULAMIN i "przyklejone" do niego pytania wraz z komentarzami.

https://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php

+ REGULAMIN -->
    Pkt 3.1.17. Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

+ REGULAMIN -->
    Pkt 3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA.
    Poza tym, o ile się nie mylę, to w polskiej pisowni stosujemy znaki przestankowe takie jak kropka, przecinek...
    Nazwy własne też piszemy z wielkiej litery np. Polsat, Philips itd.