Witam chce się wyposażyć w elektronarzędzia dobrej marki. Mam zamiar z pocietych i oklejonych formatek robić meble (kuchnie, szafy, komody itp. z płyty wiórowej) z późniejszym montażem u klienta. Nosze się z zamiarem kupna już od jakiegoś czasu i nie mogę się zdecydować, które wybrać. Mam nadzieje, że pomożecie.
Narzędzia, które chce kupić to:
-wiertarka elektryczna (mocna, lekka, bez udaru)
-wkrętarka akumulatorowa 14,4V lub 18V, która lepsza
-młotowiertarka (najlepiej SDS chyba, że odradzacie)
-zgłębiarka z listwą prowadząca wraz z odkurzaczem (myślałem nad FESTOOL'EM chyba, że ktoś ma inny równie dobry, lecz tańszy sprzęt)
-wyrzynarka
-frezarka ręczna
-poziomica laserowa (najlepiej z tyczka)
Maszyny do przycinania płyt wiercenia zawiasów oklejania już mam tak, więc potrzebne mi tylko elektronarzędzia. Mam do zainwestowania 20 tys. zł. Jeżeli macie jeszcze pomysły, co mogłoby mi się przydać to piszcie.
Z góry dzięki za pomoc.
Narzędzia, które chce kupić to:
-wiertarka elektryczna (mocna, lekka, bez udaru)
-wkrętarka akumulatorowa 14,4V lub 18V, która lepsza
-młotowiertarka (najlepiej SDS chyba, że odradzacie)
-zgłębiarka z listwą prowadząca wraz z odkurzaczem (myślałem nad FESTOOL'EM chyba, że ktoś ma inny równie dobry, lecz tańszy sprzęt)
-wyrzynarka
-frezarka ręczna
-poziomica laserowa (najlepiej z tyczka)
Maszyny do przycinania płyt wiercenia zawiasów oklejania już mam tak, więc potrzebne mi tylko elektronarzędzia. Mam do zainwestowania 20 tys. zł. Jeżeli macie jeszcze pomysły, co mogłoby mi się przydać to piszcie.
Z góry dzięki za pomoc.