Witam, Mam problem z Clone+, kupiłem nowy zestaw z trzema kartami i pakiet NC+. Robię wszystko jak w instrukcji (chodzi o klonowanie kart) i mam tylko sygnał na jednym dekoderze, na reszcie dekoderów mam że sygnał zablokowany. Zrobiłem aktualizację Clona i też nie pomogło. Objaw jest taki, że jak mam kartę NC+ w serwerze a karty klonowane w dekoderze tylko jedna działa np na dekoderze oryginalnym z cyfry ale wystarczy że wyciągnę jedna kartę np z dekodera cyfry automatycznie na fergusonie jest już sygnał. Nie wiem czy robię coś nie tak czy muszę jeszcze coś ustawić?
Dodano po 24 [minuty]:
Witam ponownie zauważyłem że jak podłączę tylko dwa fergusony bez dekodera NC+ to wszystko działa wiecie może czego to przyczyna, albo co trzeba ustawić? Zauważyłem też że na kartach CLONA ostatnia lampka "LINK" mruga jednokrotnie co jakiś czas a jak jest włożona w dekoderze NC+ mruga dwukrotnie co jakiś czas. Mam dekoder NC+ "mediaBOX+ HD recorder model: ITI-3740SX", a fergusony to ARIVA 102E".
Dodano po 24 [minuty]:
Witam ponownie zauważyłem że jak podłączę tylko dwa fergusony bez dekodera NC+ to wszystko działa wiecie może czego to przyczyna, albo co trzeba ustawić? Zauważyłem też że na kartach CLONA ostatnia lampka "LINK" mruga jednokrotnie co jakiś czas a jak jest włożona w dekoderze NC+ mruga dwukrotnie co jakiś czas. Mam dekoder NC+ "mediaBOX+ HD recorder model: ITI-3740SX", a fergusony to ARIVA 102E".