Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Odkodowanie cd blaupunkt fiat punto 7 642 375 316

Andkraw 09 May 2013 17:35 4815 8
    Andkraw
    Level 9  
    Poszukuję sposobu na odkodowanie cd Blaupunkt Fiat Punto JTD . Wyświetla się napis wait i w żaden sposób nie mogę go usunąć. Nie posiadam też kodu do radia (auto sprowadzone i niestety nie otrzymałem przy zakupie) . Radio posiada następującą numerację:
    Fiat Punto CD
    7 642 375 316
    BP2375xxxxxxxxxx
    Z góry dziękuję za pomoc.
    damiancz
    Moderator of Car Radios
    Wait znaczy czekaj i należy się do tego zastosować, czyli włączyć zapłon i radio i cierpliwie czekać nic nie naciskając aż pozwoli wpisać kod.

Kodów po numerach na forum się nie liczy.
    Andkraw
    Level 9  
    Będę próbował zastosować się do rady.
    egon42
    Level 37  
    Andkraw wrote:
    Będę próbował zastosować się do rady.
    Tylko co to da jak nie znasz kodu.
    Andkraw
    Level 9  
    Niestety moja poprzednia wypowiedź okrojona była chyba przez moderatora, a prosiłem w niej o pomoc gdzie mogę znaleźć kalkulator do odkodowania tego cuda.
    egon42
    Level 37  
    Kolego pytanie o łamanie zabezpieczeń na forum jest ZABRONIONE!!! poczytaj regulamin jak tego wcześniej nie zrobiłeś.
    emik
    Level 32  
    Kol. Egon 42, mogę zrozumieć niechęć do pomocy w odkodowywaniu użytkownikom o niewielkim dorobku na Elektrodzie, ale nie wprowadzaj w błąd że jest to zabronione regulaminem, bo wydaje się że sam dawno go nie czytałeś. Kol. Andkraw użyj wyszukiwarki do znalezienia kalkulatora np. Bp.alfa_fiat_peug. a osiągniesz swój cel. Troszkę więcej determinacji i wytrwałości w działaniu. Pozdrawiam.
    Andkraw
    Level 9  
    Dziękuję za odpowiedzi.
    Nie jest moim celem łamanie zabezpieczeń w ogóle, interesuje mnie tylko kod do MOJEGO radia, którego jestem właścicielem i mogę sobie kombinować z nim dowolnie.Moja obecność na tym forum wiąże się z szacunkiem do ludzi, którzy mają różne zainteresowania i posiadają większą wiedzę na dany temat. W myśl przysłowia" kto pyta -nie błądzi" próbuję zaoszczędzić swój cenny czas i nie błądzić po stronach internetowych, choć docelowo znalezienie to czego szukam nie będzie wielkim problemem. Rozumiem też stróżów pilnujących porządku na forum, ale biorąc za przykład ideę stawiania radarów w Polsce - sama idea dobra ale przesyt nieznośny.
    Pozdrawiam