Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

GOCLEVER TAB R104 - Problem z tabletem

stefcio305 18 May 2013 13:02 6375 5
    stefcio305
    Level 10  
    Witam. Miesiąc temu zakupiłem tablet GOCLEVER TAB R104 i po miesiącu użytkowania pojawia się problem. Otóż gdy włączę jakąkolwiek aplikacje czasami od razu się wyłącza a czasem w trakcie użytkowania. Gdy pojawił się problem przywróciłem tablet do ustawień fabrycznych. I tu pojawił się drugi problem ponieważ po restarcie tableta zamiast wbudowanej pamięci 8gb wyświetla się że jest 5gb. Co można z tym zrobić ?
    siwy98755

Level 17  
    tutaj radze koledze nie wgrywac nic. Po prostu najlepiej oddać na gwarancje,
    POWOD
    miałem kilka sztuk tabletow z taka sama usterka. blad leży na płycie głównej
    zimne luty gdy tablet sie zagrzeje a raczej cpu ( otwarcie jakiejś aplikacji ) no i reset.

zimny lut na cpu.
    Nereida4
    Level 22  
    Wgranie nieoryginalnego softu może skutkować utratą gwarancji.
    siwy98755

Level 17  
    Nereida4 wrote:
    Wgranie nieoryginalnego softu może skutkować utratą gwarancji.

cala prawda Δ
    a wtedy jak samemu ktoś się podejmie wyrzewania może być cieżko ( procesor to czuły element a te chińskie procesory (siedzą nawet w lepszych tabletach) potrafia czasem się wyłożyć nawet od delikatnego hota) .....
    mdyczka
    Level 11  
    Mam problem z tym tabletem, zostało zablokowane hasło,wpisane powyżej 30 razy, w tej chwili każe mi zalogować wpisuje login i hasło prawidłowe i wychodzi błędny login lub hasło, dodam że wifi jest w zasięgu
    Freddy
    Level 43  
    gangsta529 wrote:
    ... jeżeli nie masz na to ochoty pobierz soft do tabletu i wgraj, może być oryginalny lub stworzony przez maniaków.

... i strać gwarancję, kompletne bzdury kolego piszesz !

mdyczka wrote:
    Mam problem z tym tabletem, zostało zablokowane hasło,wpisane powyżej 30 razy, w tej chwili każe mi zalogować wpisuje login i hasło prawidłowe i wychodzi błędny login lub hasło, dodam że wifi jest w zasięgu
    Serwis z dowodem zakupu. To jest po to, aby złodzieje nie mogli nic zrobić !