Wyłącza przeciwmgielny w samochodzie i włącza w przyczepie.P
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregoliat777 wrote:
Junior_86 wrote:goliat777 wrote:
widac tutaj, tak jak i w moim gniezdzie, ze jeden przewod jest zmostkowany. Plus do przeciwmglowego, a ten drugi?? gdzie go podlaczyc?? wychodzi do bagaznika z wiazka przewodow. Jesli to masa to czemu nie jest zmostkowana? A moze dziala to tylko z dodatkowym modułem?? wyciąłem moduł bo kupilem uzywany i ciezko było dojsc ładu- polowa przewodow była ucieta przy demontazu. Podlaczyłem "na krotko"
Junior_86 wrote:to wez mi wytlumacz łopatologicznie. do czego mam podlaczyc ten "szary z bialym paskiem" ten drugi rozumiem ze to zmostkowany PLUS swiatla PM.
Ja mam taki bajerek w gniezdzie 7PIN. ale narazie "szary z bialym paskiem" nie podlaczony.
Junior_86 wrote:nie rozumiemczy szary z b. paskiem to masa? czy co? raczej mam magistrale can ale czy to przeszkadza?? pasat b5 2000r.
Junior_86 wrote:pasat b5 2000r.
Junior_86 wrote:dobrze Ci sie przypomina z tymi dodatkowymi stykami w lampach. wszystko to wiem. nie wiedziałem tylko jak z tym PM zrobic zeby bylo dobrze:) wsumie to dalej mało mi mowi powrot PM z gniazda. Wydaje mi sie ze do lampy lewej tylnej PM to Jeden przewód tzw "Plus" i ogolna masa- jako drugi przewod zamykajacy obwod