Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Radio Ford 2004 - zablokowane?

mario321 02 Mar 2005 18:27 2747 5
    mario321
    Level 11  
    Witam wszystkich. Piszę tu poraz pierwszy - od niedawna zacząłem tu zaglądać. Mam takie pytanko: w warsztacie odpięli akumulator w samochodzie i musieli ruszyć radio - wpisując zły kod, bo nawyswietlaczu pojawiają się trzy kreski migające i nie można wprowadzić kodu. Wcześniej pojawiały się na stałe trzy kreski i można było go wprowadzić. Teraz mam radio włączone od ponad 24 godziń i dalej kreski migają. Moje pytanie to czy jest szansa że wróci do stanu poprzedniego a jak nie to czy można "zresetować" to radyjko tak doprowadzić je do stanu w którym można wprowadzić kod?
    c280
    Level 27  
    chyba coś pokręciłeś z mruganiem tych kresek lub masz uszkodzone radio.jak mrugają to wbijasz kod (pamiętaj,że jeśli robisz to w aucie to stacyjka powinna być cały czas przekręcona na ACC)
    mario321
    Level 11  
    W instrukcji mam napisane, że po wklepaniu kodu mam nacisnąć klawisz od przeszukiwania < lub > ale może coś pomieszałem bo instrukcja jest w j. niemieckim. Teraz znalazłem na tym forum informacje , ze należy na koniec wcisnąć 4 czy tak ma być?
    c280
    Level 27  
    jakią masz regulację głośności na gałce czy na guzikach?
    TYTUS...
    Level 32  
    Po wpisaniu kodu zatwierdzasz 4
    mario321
    Level 11  
    Regulacja na gałce, dzięki wszystkim za podpowiedzi, jak wrócę do domu to sprawdzę z 4. i dam znac jak wyszło.