Witajcie. 8 lat temu wymontowałem alarm z mojej rozbitej omegi do niedawna leżał a szafie. Postanowiłem założyć go do mojego Chryslera Voyagera.
Poszukuje jakiegoś schematu połączeń lub opisu wyjścia. Przeszukując portal elektroda (jaki i wiele innych) zdołałem tylko ustalić nazwę i producenta.
W poprzednim aucie anit-hijack działał z alarmem Amervox OPL 923 dzięki czemu udało mi się ustalić znaczenie niektórych pinów. Schemat do OPL923 mam i działa ok.
I tu moje pytanie, czy wie ktoś jak to podłączyć i czy możecie mi napisać który pin do czego lub jakiś schemacik podać?
załączę fotki centralki alarmowej i tego tajemniczego urządzenia "anti-hijack"
1 i 2 zdjęcie alarm OPL923
3 i 4 anti-hijack z zewnątrz
5 i 6 anti-hijack w środku
7 zdjęcie to opis tego co udało mi się ustalić (TS- tryb serwisowy)
nie gwarantuje że to co ustaliłem jest dobrze (opierałem się na mostkach między anti-hijack a opl923 i instrukcji do OPL923)
1 i 2
3 i 4
5 i 6
7

Poszukuje jakiegoś schematu połączeń lub opisu wyjścia. Przeszukując portal elektroda (jaki i wiele innych) zdołałem tylko ustalić nazwę i producenta.
W poprzednim aucie anit-hijack działał z alarmem Amervox OPL 923 dzięki czemu udało mi się ustalić znaczenie niektórych pinów. Schemat do OPL923 mam i działa ok.
I tu moje pytanie, czy wie ktoś jak to podłączyć i czy możecie mi napisać który pin do czego lub jakiś schemacik podać?
załączę fotki centralki alarmowej i tego tajemniczego urządzenia "anti-hijack"
1 i 2 zdjęcie alarm OPL923
3 i 4 anti-hijack z zewnątrz
5 i 6 anti-hijack w środku
7 zdjęcie to opis tego co udało mi się ustalić (TS- tryb serwisowy)
nie gwarantuje że to co ustaliłem jest dobrze (opierałem się na mostkach między anti-hijack a opl923 i instrukcji do OPL923)
1 i 2

3 i 4

5 i 6

7