Wczoraj, podczas aktualizacji sterowników przez GeForce Experience, program przestał odpowiadać. Wyłączyłem go aby spróbować ponownej instalacji, ale program nie chciał działać. Od tamtej pory próbuję wszystkich sposobów na zainstalowanie sterowników do karty graficznej, próbowałem usuwać resztki z rejestru, ręcznie i przez różne programy, np. Driver Sweeper, nic to nie dało. Pobrałem najnowsze sterowniki z oficjalnej strony, podczas automatycznej instalacji występuje błąd: Praca programu instalacyjnego NVIDIA zakończyła się niepowodzeniem.
Ręczna instalacja również nic nie daje, system zgłasza kolejny problem z instalacją. Ten sam problem występuje ze starszymi wersjami sterowników. Nie mam już pomysłu co zrobić, a wolałbym uniknąć formatowania. Czy ktoś ma pomysł jak mógłbym naprawić ten problem?
karta nVidia GeForce GT 430
system windows 7 64bit

Ręczna instalacja również nic nie daje, system zgłasza kolejny problem z instalacją. Ten sam problem występuje ze starszymi wersjami sterowników. Nie mam już pomysłu co zrobić, a wolałbym uniknąć formatowania. Czy ktoś ma pomysł jak mógłbym naprawić ten problem?
karta nVidia GeForce GT 430
system windows 7 64bit