Racja
dzięki

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over theregutek77 wrote:Boję się żeby nie spalić tego zestawu . Ale nie mam pomysłu jak zmierzyć moc kolumny
gutek77 wrote:wysokotonowy jakby pierdział ale nie wiem czy to piosenka sygnal fm czy kopułka tak grała.
marian133 wrote:Przecież to zamknięty głośnik.A zrobiłeś zabudowę dla DT94?
gutek77 wrote:Czyli przesterowanie też jest złe nawet o małej mocy ?
gutek77 wrote:To wymaga bardzo dużo pracy, przygotowań, chemii i odpowiednich warunków. Jak masz warunki (warsztat i kompresor) to napiszę jak to zrobić.BTW Malował ktoś kiedyś MDF na połysk?
Quote:Tomq tak na zwrotnicy jak najbardziej po tylu postach bym takiej gafy nie zrobił Tomku czy na twoim awatarze to też ALTO II z BR na tylnej sciance bo mi to bardzo przypomina moje Smile .
gutek77 wrote:Lepiej odsłoń.Aha wytłumiając watoliną po zamknieciu kolumny zobaczyłem że tunel BR także zasłoniłem czy to źle ( jeszcze nie słuchałem ).
Pawel S. wrote:
Przecież to zamknięty głośnik.
gutek77 wrote:DT94 jest niezabudowany w ogóle nie brałem tego pod uwagę . Vistaon też o tym nie wspomina na www.
marian133 wrote:Pogratulować pomysłowości...Ja z SC10n poradziłem sobie w taki sposób, że odkręciłem front i pod niego dałem trochę kremu, który to uszczelnił całość.
dj-MatyAS wrote:Pogratulować pomysłowości...![]()
dj-MatyAS wrote:Uszczelka z gąbki
dj-MatyAS wrote:pianka
dj-MatyAS wrote:cokolwiek
dj-MatyAS wrote:Nie było bardziej "technicznego" sposobu?
gutek77 wrote:U mnie DT94 jest przykręcony na 3 wkrętach a kołnierz nie jest idalnie płaski na pewno nie jest to szczelne
gutek77 wrote:.Co powiecie na silikon silnikowy RTV taki jak do głowic silników itp?
Pawel S. wrote:Pożycz odtwarzacz CD.
Quote:(przyciałem tą z polinka jak wskazałeś)
Quote:i bas chodzi moementami jakby się wzbudzał może hmm rezonans obudowy ?
Quote:Nie wiem ino czy zasilacz jest porządny w tym JVC co jest dla mnie prawie najważniejsze we wzmacniaczu.
Quote:Ogólnie dążyłem do budowy systemu 4.0 ew 4.1
gutek77 wrote:Problem tylko od kogo .Po zakupach dzisiejszych zaopatrzyłem sie w kabelki przejściówki i gra z PC . Cud malina . Nie podejrzewałem takiego przeskoku jakościowego gdy posłuchałem muzyki z Władcy Pierscieni.
Uzytkowinik19 wrote:Odejmij dwa zera, to się zgodzę...Wejście PHONO służy wyłącznie do podłączenia gramofonu. Napięcie ok 250-300mV