Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Samsung I9300 s3 - Niemożna odblokować telefonu

wlodiWNL 10 Jul 2013 22:57 13116 6
    wlodiWNL
    Level 12  
    Witam.
    Mam problem z moim samsungiem. Mianowicie przez własną głupotę zablokowałem telefon kreśląc wielokrotnie źle symbol blokady (kompletnie go zapomniałem, bo telefon był przez pewien czas nieużywany) i teraz muszę podać login i hasło do konta google. Lecz gdy wpisuje te dane to za każdym razem jest komunikat, że login lub hasło jest nieprawidłowe.
    Jestem drugim właścicielem tego telefonu, czy jest możliwość, że trzeba wpisać dane z konta wcześniejszego użytkownika mimo, że tel miał przywrócone ustawienia fabryczne?
    Proszę o pomoc.
    wlodiWNL
    Level 12  
    Dzięki za odpowiedz.
    A czy jest opcja, że po wpisaniu loginu i hasła poprzedniego właściciela telefon się odblokuje? Telefon prawdopodobnie miał przywrócone ustawienia fabryczne zanim go kupiłem.
    tino2003
    Admin of GSM Group
    wlodiWNL wrote:
    A czy jest opcja, że po wpisaniu loginu i hasła poprzedniego właściciela telefon się odblokuje?

Podobno gdzieś, kiedyś, ktoś odblokował, ale osobiście tego nie widziałem, natomiast mam do czynienia codziennie z klientami którzy twierdzą, że znają hasło i login, ale nic to nie daje. Hard reset będzie jedynym rozwiązaniem w Twoim przypadku.
    mariuszr10
    Level 2  
    Witam,
    a może mi ktoś powiedzieć, czy wszystkie dane zostaną utracone w telefonie, czy może np. zdjęcia zostaną??
    azmenn
    Level 16  
    mariuszr10 wrote:
    Witam,
    a może mi ktoś powiedzieć, czy wszystkie dane zostaną utracone w telefonie, czy może np. zdjęcia zostaną??

Wszystkie dane w pamięci telefonu zostaną utracone, to jest zdjęcia, kontakty itp. Jednak gdy masz zablokowany telefon i nie pamiętasz kodu/wzoru to jest jedyna opcja, więc i tak dane będą utracone.