Witam,
Jedna Pani w pracy postanowiła przeprowadzić odkamienianie, samą wodą (ciekawe prawda
Kawowar nie zgłaszał takiej potrzeby. Nastąpiła dziwna sytuacja, po wykonaniu kolejnych kroków w instrukcji str. 31 "Odwapnianie" cykl nie kończy się, żąda ponownie napełnienia pojemnika i za chwilę wyskakuje komunikat "Wyłącz i włącz maszynę w celu rozw. problemu" str. 41. Po wykonaniu tych czynności zgodnie z instrukcją (czekam 30 sek) pojawia się komunikat "Odkamienianie zostało przerwane" zamiast II kroku "Płukanie" i mogę powtarzać proces odkamieniania cały dzień bez skutku (na razie samą wodą, ponieważ muszę czekać kilka dni na jakiś środek do odwapniania, a klienci chcą kupować kawę). Problemem jest to, że nie mogę przerwać tego procesu, musi zostać zakończony, żeby powrócić do menu wyświetlacza, ale nie mogę dokończyć, ponieważ nie chce przejść do II kroku "Płukanie". Moje pytanie, czy może ktoś z Was miał podobny problem, może z inną marką kawowaru i jak go rozwiązał, może wystarczyć zresetować ten wyświetlacz, tylko nie wiem jak. Proszę o porady.
SAECO PRIMEA TOUCH PLUS SUP030ADR (W załączniku instrukcja)
Jedna Pani w pracy postanowiła przeprowadzić odkamienianie, samą wodą (ciekawe prawda

SAECO PRIMEA TOUCH PLUS SUP030ADR (W załączniku instrukcja)