To tak mysle o Audi A3 A4 97-2001 1.9TDI czy to dobry wybor?
Do tego dochodzi BMW 320 520D 1997-2002.
Z gory dziekuje.
Do tego dochodzi BMW 320 520D 1997-2002.
Z gory dziekuje.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereKrzycho_L wrote:No poniosło niektórych w Twoim temacie trzeba przyznaćja szukam auta za 7 tyś dla brata i zaraz zaczną Ci proponować Polonezy i Tempry
kawakmx99 wrote:Najbardziej to mi sie podoba A4 i Bmw 320.
Budzet 7tys oczywiscie auto sprowadzone z Niemiec bedzie.
zed71 wrote:jezeli myslisz ze za 7 tys zł kupisz coś konkretnego ( z audi i bmw) tzn rokującego bezproblemową jazde min 2 lata to się mylisz. nie ma czegoś takiego. wszystkie passaty, a4, bmw 3 i tym podobne będą na tyle wyeksploatowane że poprzednim właścicielom nie opłaca sie już ich naprawiać a sprzedają takim napaleńcom i mówią że są w "idealnym" stanie i pojeżdzą jeszacze X czasu bo chcą po prostu się ich pozbyć. każdy umie liczyć- sprzedaje samochód w cenie aby ograniczyć koszty zawiązane z jego utrzymaniem- w pewnym momencie nie warto naprawiac samochodu tylko dlatego że się zepsuł. jezeli nowy kosztuje ok 100 tys zł to nikt nie bedzie sprzedawał tylko dlatego że ma go dość ( ze strony wizualnej- bo jezdzi już 15 lat) tylko dlatego że koszt wszystkich napraw jest większy niż koszt całego samochodu.
zastanów się jeszcze raz: chcesz jezdzić bezawaryjnie i tanio czy też "szpanować".
kawakmx99 wrote:Ok no chyba macie racje z tym DIESLEM za tyle pieniedzy ale nadal mi sie podobaja audi i bmw . 318 BMW ladne są i nie drogie to samo Audi A4 97-01 w 1.6
kawakmx99 wrote:Aha no i Daewoo Fiaty to nie samochody dla mnieno moze Ford Mondeo Volvo S60 cos tego stylu i pasat B5
NdYAG wrote:Dalsze doradzanie nie ma sensu, bo koleś i tak tego nie pojmie. Wtopić całą skarbonkę na jakiegoś trupa to może czegoś się nauczy.
krocze wrote:Citroen Xantia 2.0HDi.
kawakmx99 wrote:Aha no i Daewoo Fiaty to nie samochody dla mnie
krocze wrote:marianoOK wrote:W tym budżecie idealna będzie zadbana Honda Civic z rocznika około 98![]()
Moja salonowa Civic gniła już po 6 latach, a co dopiero 98 rok.