Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Daewoo K20C4GT-S trzeszczy przy włączeniu

18 Lip 2013 17:35 1056 7
  • Poziom 2  
    Mam pytanie odnośnie dekodera (cyfrowy polsat) i mojego TV (Daewoo K20C4GT-S) , więc przy włączaniu TV trzeszczy przez ok 2 sekundy i nie ma obrazu (śnieży) po tych 2 sekundach wszystko jest w jak najlepszym porządku , przy każdym kolejnym włączeniu TV jest identycznie, problem pojawił się gdy dekoder został podłączony. a i jeszcze dodam że jest tak samo przy włączonym dekoderze jak przy wyłączonym . Nie wiem jaka jest tego przyczyna ... Może ktoś pomoże ?
  • Specjalista Sieci, Internet
    A to MY mamy zgadywać co to dokładnie za model dekodera od CP i jakimi kablami i jak masz podłączony do tego tv?.
  • Poziom 2  
    T-HD 1000 to model .
  • Specjalista Sieci, Internet
    Avangarda20 napisał:
    T-HD 1000 to model .

    KOCUREK1970 napisał:
    jakimi kablami i jak masz podłączony do tego tv?.
  • Poziom 2  
    eurozłącze jest podłączone jak powinno być , więc nie wiem jak mam Ci powiedziec jak jest podłączony
  • Specjalista Sieci, Internet
    Avangarda20 napisał:
    więc nie wiem jak mam Ci powiedziec jak jest podłączony

    A to niby ja mam od Ciebie wyciągać takie informacje, czy ja mieszkam z Tobą, by wiedzieć co masz w domu?.
    Zmień kabel euro na inny i zobacz.
  • Poziom 2  
    spoko, dzięki .
  • Specjalista Sieci, Internet
    Możesz jeszcze podłączyć inne urządzenie przez euro i zobaczyć, czy będzie podobnie, jeśli tak, to tv tak ma,
    jeśli będzie inaczej, to możesz wymienić ten kabel co napisałem wcześniej i wymienić jeszcze dekoder, możesz jeszcze dekoder zresetować z menu tunera, nic więcej nie zrobisz.