Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

chrysler voyager 2,5 - voyager 2,5 td nie dostaje prądu na elektrozawór w pompie

19 Lip 2013 08:21 5631 3
  • Poziom 9  
    W trakcie jazdy autko zgasło i już nie odpaliło nie podawało do pompy paliwa jak podałem napięcie na ten elektrozawóe z akumulatora to zapalił
    -czy ktoś wie czy to może jakiś przekaźnik który można wymienić jak tak to który
    -czy to możne wina sterownika silnika
    pomóżcie
  • Poziom 39  
    Witam
    Czy przekaźnik trudno powiedzieć ,bezpiecznik powinien być raczej na pewno .Prześledź po wiązce przewodów gdzie to może być podpięte.Takie auto ma ma z pewnością IMO,też może być przyczyna.Jeżeli ze sterownika może być zastosowany przekaźnik.Może być przyczyna złącza (kostki )na instalacji.Nie mając schematu może być to trudne do zlokalizowania.
  • Poziom 9  
    Witam

    Sprawdź czujnik położenia wału przy kole zamachowym
  • Poziom 8  
    Witam,szukałem odpowiedzi na ten sam problem. Odpaliłem auto zjechałem z krawężnika i silnik zdechł. Odpalił po godzinie ale obroty mu falowały i gasł na wolnych. Odpalał jak chciał.
    Walczyłem tydzień , bo nigdzie nie znalazłem odpowiedzi. Szukałem i już wiem nie było prawidłowego połączenia wiązki zasilającej z pompą wtryskową. Banał taki a nerwy w strzępach. A już miałem nową pompę kupić. Może u Ciebie Gosiu też tak było. Szkoda tylko, że temat zaczęty i nic dalej nie napisałaś .