Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

AutoMapa 6 12 w nawigacji

kinga463 24 Jul 2013 20:40 3027 8
    kinga463
    Level 9  
    Witam wszystkich! Potrzebuję waszej pomocy przy uruchomieniu automapy 6 12. Udało mi się zainstalować program na korcie lecz podczas uruchamiania na ekranie nawigacji pojawia się komunikat: There is no application associated with AutoMapa.info. Run the application first, then open this file from within the application. Jak mogę otworzyć ten program?
    Proszę o pomoc i pozdrawiam.
    coperfild
    Level 35  
    A jaka to nawigacja Mio?
    Voytu$
    Level 19  
    Napisz do supportu automapy, będą wymagać również numeru licencji.
    kajserr
    Level 12  
    Przeinstaluj od nowa, ale przed tym sformatuj kartę SD. Coś takiego czasami potrafi pomóc.
    koala106
    Level 39  
    Przede wszystkim ja bym zaczął od sprawdzenia skryptu, za którego pomocą jest odblokowane urządzenie/uruchamiana automapa - mortscript podaje, że nie może uruchomić pliku i ma rację - plik info nie jest uruchamialnym.
    kajserr
    Level 12  
    Wydaje mi się, że tutaj chrzani się program, który się właśnie włącza.. Jakby kolega zakładający temat podał jeszcze model nawigacji to by było też szybciej dojść co ewentualnie z tym mortscriptem ;>
    kinga463
    Level 9  
    Obecnie posiadam nawigację SMARTGPS SG310.
    _Olivka
    Level 25  
    Zmień nazwę katalogu AutoMapa EU na Mobilenavigator , a pliku wceAm.exe na mobilenavigator.exe
    lpi
    Level 11  
    Odświeżę temat, może się przyda potomnym....

Zbiór autorun.exe z pakietu MortsScript:
    Nazwę tego zbioru można zmieniać dostosowując do własnych potrzeb.
    Trzeba pamiętać że nazwy zbiorów muszą być takie same czyli jak zmieniamy autorun.exe na NAZWA.exe to zmieniamy również zbiór mscr na NAZWA.mscr

Do poprawnego działania potrzebujemy jeszcze mortscript.exe z tego samego pakietu i wgrywamy go do tego samego katalogu gdzie są powyższe zbiory.

Prawdopodobnie brak tego pliku i stąd komunikat o nieskojarzonej aplikacji.