Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

philips multimedia speakers 2.1 SPA2300 subwoofer

towdi 25 Lip 2013 00:30 939 4
  • #1 25 Lip 2013 00:30
    towdi
    Poziom 6  

    (philips multimedia speakers 2.1 SPA2300) Te oto głośniki które działały mi bez zarzutu nagle przestały działać a mianowicie subwoofer. W ogóle się nie włącza dioda która powinna, i nie ma lekkiego "boom" który pojawiał się zawsze po włączeniu go. Przez to nie działają także 2 głośniki które się podłącza pod subwoofer. Czy da się to w jakiś sposób naprawić? Czy głosniki są po prostu do wywalenia?

    0 4
  • #2 25 Lip 2013 06:53
    jacekko0
    Poziom 31  

    Naprawić się da ale usterkę trzeba zdiagnozować choćby przy pomocy miernika.

    0
  • #3 25 Lip 2013 09:48
    szczupak99
    Poziom 15  

    towdi napisał:
    W ogóle się nie włącza dioda która powinna, i nie ma lekkiego "boom" który pojawiał się zawsze po włączeniu go.

    Prawdopodobnie jest problem z zasilaczem albo końcówką mocy.


    Moderowany przez Mirek Z.:

    Notoryczne pisanie nic nie wnoszących postów, pomimo wielokrotnych uwag. https://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php - p.3.1.17. Ostrzeżenie.

    0
  • #4 25 Lip 2013 11:08
    398216
    Użytkownik usunął konto  
  • #5 26 Lip 2013 11:22
    towdi
    Poziom 6  

    tak sprawdzałem, niestety to nie tutaj leży błąd. Postaram się oddać to do diagnozy lub po prostu wymienić na inny model, zadałem pytanie z czystej ciekawości jak się nie da to się nie da trudno :) dzięki za pomoc w każdym bądź razie.

    0
TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo