Wiem Pan co nie chodzi mi już o gry, (akurat nie gram, głównie to internet i filmy) tylko w ogóle o ustawienie tej max rozdzielczości, skoro ją monitor obsługuje to chciałbym mieć jednak możliwość ustawienia jej i zobaczyć czy będzie mi odpowiadać, nie mogę sobie z tym poradzić i męczy mnie to bardzo, dlaczego nie można, piszą żeby kablem D-DVI lub przez port Display port, nie testowałem tego przyznam ze względu na brak kabli...przez DVI sprawdzę jak wrócę do domu z pracy, taki kabel był w zestawie z monitorem...nakupione mam już różnych kabli i dalej nie mogę odpalić 2560x1440
Dodano po 10 [minuty]: to jest dokładny cały opis kabla ..
Przewód połączeniowy HDMI/HDMI
firmy Techlink z serii WiresCR o długości 2m - model 680202.
Kategoria: A00200 Kod produktu: 1363
Przewód wykonany z wysokiej jakości kabla sygnałowego, z miedzi beztlenowej (OFC)
zapewnia krystalicznie czysty sygnał pozbawiony zakłóceń, szumów itp.
Przeznaczony do przesłania wysokiej jakości sygnału HDMI zgodnie ze specyfikacją HDMI
High Speed (HDMI 1.4). Wykorzystywany najczęściej do łączenia amplitunera/DVD,
Blu-ray/TV SAT z TV LCD, plazmą, projektorem itp. Idealne rozwiązanie dla telewizji
wysokich rozdzielczości HDTV (np. platformy cyfrowe).
Ogólna charakterystyka produktu:
pokryte 24-karatowym złotem końcówki
metalowe, estetyczne złącza pokryte dodatkową warstwą PVC
przewód wykonany z kabla sygnałowego, z miedzi beztlenowej (OFC) o wysokim stopniu
czystości - 99,96% - zapewnia praktycznie bezstratne przesłanie oryginalnego
materiału audio/video
podwójne ekranowanie żył sygnałowych w celu maksymalnej ochrony
przed zakłóceniami radiowymi
obsługa standardu HDMI™ High Speed (1.4) oraz wszystkich wcześniejszych wersji
włącznie z HDMI™ 1.3b cat2 z HDCP 1.1
pasmo 340 MHz/przepływność sygnału na poziomie 10,2 GBit/sek. - obsługa
rozdzielczości 1080p (full HD), a także nowych formatów 4K z rozdzielczością dochodzącą
do 4096x 2160 pikseli
zgodne z wielokanałowym materiałem audio w formacie Dolby® TrueHD
i DTS-HD Master Audio™
dodatkowa izolacja w postaci powłoki nylonowej
wysoka precyzja wykonania
WiresCR (Seria CR) - rodzaj przewodów połączeniowych wyprodukowanych z najlepszych
materiałów, przy użyciu najnowszej, bardzo precyzyjnej technologii, które zostały stworzone z myślą
o dostarczeniu rozwiązań na najwyższym poziomie. Wykonanie z miedzi beztlenowej (OFC),
metalowe, chromowane złącza, pełne ekranowanie - są to cechy, które zapewniają niezrównaną
jakość odtwarzanego dźwięku i obrazu. Poprzez połączenie tak doskonałej jakości komponentów
z najnowszymi technikami produkcyjnymi ISO9002, produkty te reprezentują szczyt obecnie
projektowanych wyrobów połączeniowych.
Produkt pochodzi z oficjalnej sieci dystrybucji Techlink
i posiada 24-miesięczną gwarancję!
Tabela innych dostępnych długości