W zasadzie lcd jest ok. Pękł dotyk. Aczkolwiek pojawiło się jakieś migotanie więc podejrzewam że taśma nawala. Ale z taśmą dam sobie radę. Jeśli byłby dotyk to juz sukces.
z gps nie pasuja same dotyki poniewaz kwestia jest odpowiedniego rozmiaru oraz odpowiednich wyprowadzen ,kiedys probowalem naprawiac jak kolega wspominal ze z gps ale nie zawsze wszystkie funkcje dzialaly wiec nie ma sensu sobie głowy zawracac a po za tym mysle ze i tak cena jest dosc atrakcyjna wiec nie ma nad czym sie zastanawiac
No ja też tak myślę. Jeśli rozmiar będzie pasował to wtedy tylko ustawić piny pion poziom wg starego i powinno śmigać. Zobaczymy jak będzie dotyk na stole. Jesli nie zadziała to będziemy kupować
Wyświetlacz uratowany.. dotyk podszedł od innego modelu. Ekspresik parzy kawkę aż miło...podziękowania dla Opamp... przy okazji dostałem kolejny tego typu ale tu jest sprawa poważniejsza. Płyta z procesorem i lcd zalany wodą. Martwy. Może kolega też posiada płytę to bym uratował drugą sztukę. Pozdrawiam.
Ponawiam ofertę zakupu w/w elementów, niestety kolega który oferował sprzedaż nie podszedł do tematu profesjonalnie i z transakcji nic nie wyszło.
Uwaga !!! Szanowni Forumowicze , ostrzegam przed zakupami w "serwiselektron". Gość wystawia lewe faktury na firmę która nie jest zarejestrowana w CEIDG i oczekuje wpłaty a później kontakt z nim jest niemożliwy. Ja dałem się naciągnąć bo nie sprawdziłem danych firmy.