Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Kupię] Wyświetlacz dotykowy saeco primea touch plus capuccino

rami8 09 Aug 2013 20:11 4389 12
    rami8
    Level 20  
    Witam. Jak w temacie . Poszukuję lcd dotykowego do w/w ekspresu.

Tak wygląda mój uszkodzony.

Contact the author of the topic by Private Message (PM icon).
    opamp
    User under supervision
    Lcd czy dotyk padł?

Dodano po 0 [sekundy]:

Lcd czy dotyk padł?
    rami8
    Level 20  
    W zasadzie lcd jest ok. Pękł dotyk. Aczkolwiek pojawiło się jakieś migotanie więc podejrzewam że taśma nawala. Ale z taśmą dam sobie radę. Jeśli byłby dotyk to juz sukces.
    opamp
    User under supervision
    Jak dotyk to możesz kupić sam od dzielnie od GPS szukaj.
    rami8
    Level 20  
    Dzięki za naprowadzenie.. przyznam ze nie pomyślałem o tym. Poszukam.
    User removed account
    User removed account  
    rami8
    Level 20  
    Ok w przyszłym tygodniu sprawdzę czy nie można z samym dotykiem podziałać i dam znać. Pozdrawiam.
    User removed account
    User removed account  
    opamp
    User under supervision
    Liczy się rozmiar reszta to pinologia kolega nie ma doświadczenia widocznie :)
    rami8
    Level 20  
    No ja też tak myślę. Jeśli rozmiar będzie pasował to wtedy tylko ustawić piny pion poziom wg starego i powinno śmigać. Zobaczymy jak będzie dotyk na stole. Jesli nie zadziała to będziemy kupować :)
    rami8
    Level 20  
    Wyświetlacz uratowany.. dotyk podszedł od innego modelu. Ekspresik parzy kawkę aż miło...podziękowania dla Opamp... :) przy okazji dostałem kolejny tego typu ale tu jest sprawa poważniejsza. Płyta z procesorem i lcd zalany wodą. Martwy. Może kolega też posiada płytę to bym uratował drugą sztukę. Pozdrawiam.

Ponawiam ofertę zakupu w/w elementów, niestety kolega który oferował sprzedaż nie podszedł do tematu profesjonalnie i z transakcji nic nie wyszło.
    Uwaga !!! Szanowni Forumowicze , ostrzegam przed zakupami w "serwiselektron". Gość wystawia lewe faktury na firmę która nie jest zarejestrowana w CEIDG i oczekuje wpłaty a później kontakt z nim jest niemożliwy. Ja dałem się naciągnąć bo nie sprawdziłem danych firmy.
    ŁF007
    Level 2  
    Witam

Jak uratować wyświetlacz saeco primea z zepsutym dotykiem. Z jakiego innego modelu podszedł dotyk??? Prosze o pomoc , zostawiam telefon 691519709
    rami8
    Level 20  
    Witam. Nawigacja mio MoV 300 jak dobrze pamiętam.