Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Urządzenie wielofunkcyjne Brother DCP-J315W czy Canon PIXMA MG5350

lisekx 30 Aug 2013 19:36 5316 5
    lisekx
    Level 14  
    Mam zamiar kupić urządzenie wielofunkcyjne do użytku domowego do 350zł, które posiada wifi i prawdopodobnie wybiorę jedną z poniższych:
    Brother DCP-J315W
    Canon PIXMA MG5350

Tylko teraz potrzebuję fachowej pomocy osób posiadających te urządzenia o wszystkie za i przeciw w następujących kwestiach:
    szybkość i jakość wydruku (specyfikacje maszyn znam, chodzi o to jak u was się spisują)
    szybkość i jakość skanu,
    awaryjność (zatykanie dysz),
    koszty eksploatacji (tusze zamienniki)

Chyba, że polecicie jakieś inne urządzenie, które spokojnie może konkurować z wymienionymi wyżej.
    zieloczek100
    Level 38  
    Brother DCP-J315W - kolega ją kupił niedawno, z tego co mówił drukuje na prawdę szybko i cicho. W sklepie mogą załatwić mu tanie tusze. Polecana na forach.
    lisekx
    Level 14  
    ...a czy model Brother DCP-J525W szybciej i lepiej drukuje i skanuje od DCP-J315W, czy różni się tylko dotykowym wyświetlaczem ?
    Anonymous
    Anonymous  
    kamel2
    Level 20  
    Sam kupiłem Brother DCP-J315W jakiś czas temu, jest w porządku użytkuje ją od kilku miesięcy i nie ma żadnego problemu z zamiennikami, na razie kupiłem zamienniki active jet i już wydrukowała z 300stron na nich i nic sie nie dzieje. Wyższy model czyli Brother DCP-J525W rożni się tylko że ma dotykowy wyświetlacz i inne tusze siedzią w nim.
    Bez problemu drukuje z wifi łatwa konfiguracja.
    lisekx
    Level 14  
    Zamówiłem już Brother DCP-J525W w Electro.pl więc temat można zamknąć.