logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung Avila GPS - czy telefon obsługuje płynnie gry 3D?

helterskelter33 31 Sie 2013 14:39 1536 4
REKLAMA
  • #1 12688131
    helterskelter33
    Poziom 18  
    Ocena: 57
    Witam! Mam pewien problem z tym telefonem, ściągnołem sobie trochę gier na niego, ale zauważyłem że gry 3D tną się, i prawie wcale nie da się w nie grać, działają dobrze tylko proste gry. Czyżby to wina softu, czy może ten telefon jest zbyt słaby? Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 12688727
    OlekMTG
    Poziom 34  
    Ocena: 194
    Ten telefon był bardzo słaby 2 lata temu, teraz to już w zasadzie zabytek muzealny.
  • REKLAMA
  • #3 12689180
    musial97
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Może zabytek to jeszcze nie jest ale ten telefon do gier się nie nadaje, nawet jak był nowy to kiepsko z grami na niego miałem w tym czasie jeszcze k800i i i były na niego lepsze gry i przede wszystkim działały. Jak chcesz to poszukaj gier typowych na aville '' wpisz w wyszukiwarkę gry na samsunga aville'' i coś sobie wybierz ale szału nie będzie
  • REKLAMA
  • #4 12689393
    helterskelter33
    Poziom 18  
    Ocena: 57
    Dziękuje za odpowiedź. Wydawało mi się że jak na telefon bez systemu i z procesorem coś około 280 Mhz ( tak gdzieś wyczytałem) gry będą chodzić w miarę dobrze. Miałem kiedyś SE K610i z prockiem 200 mhz i wszystko działało płynnie. Nie rozumiem czemu ten telefon jest taki powolny
  • #5 12690664
    musial97
    Poziom 13  
    Ocena: 7
    Ale ty piszesz o tym czy gry będą działały płynnie tak?? Otóż jak znajdziesz grę dedykowaną na avillę to powinna ona sprawnie działać. Mi chodziło o to że na ten telefon są słabe gry i większość jest przez niego nie obsługiwana. Jak miałem na nim takie gry jak '' wąż " czy " tetris " to działały i to płynnie jednak coś lepszego np. nfs z tymi był duży problem bo albo nie działały ( Format pliku nieobsługiwany ) albo pokaz slajdów ;) . Mam nadzieje że pomogłem
REKLAMA