Witam poszukuję instrukcji obsługi/napraw do ciągnika case 5140. Wiem, że takowe można znaleźć na allegro ale koszt~150 zł to lekka przesada chyba no nie? Jakby ktoś miał wersję elektroniczną ww pozycji to byłbym bardzo wdzięczny o udostępnienie ich. Jeśli ktoś ma angielskie wersje to również nie pogardzę. Pozdrawiam gorąco. I z góry dziękuję.
Właśnie sprawa jest taka, ze akurat nie mogę znaleźć instrukcji napraw. Nawet wersji angielskiej nie mogę pobrać. Niby są dostępne w sieci, jednak nigdzie nie ma zwykłego linka do pobrania. Bardzo bym prosił o zamieszczenie tutaj linka do dokumentu, gdyż naprawdę nie mogę nic znaleźć. Pozdrawiam i z góry dzięki
Pierwsza pozycja wyświetlana po otworzeniu powyższego linku, przecież jest napisane wyraźnie "Case IH Case International 5120 5130 5140 Tractor Service Repair Manual"
A po drugie wystarczy wpisać w google "Case IH Case International 5120 5130 5140 Tractor Service Repair Manual.pdf
A więc tak...ten link, który podałeś wyżej prowadzi do dokumentu pdf zawierającego 3 strony... a mi zależy na całej instrukcji....podobnie jest na pozostałych stronach. Jeśli ktoś posiada wersję elektroniczną instrukcji napraw to BARDZO bym prosił
Witam
Dodaje bardzo przydatne materiały serwisowe do ciągników Case serii 5100 (5120 5130 5140 5150) z danymi technicznymi takimi jak moc, ilość płynów w każdym układzie, opisem deski rozdzielczej oraz wszystkich bezpieczników i przekaźników.
W dodanym załączniku jest duża ilość schematów, rysunków technicznych i diagramów napraw takich części jak skrzynie biegów, podnośnik, WOM, układ kierowniczy, przedni most, hamulce oraz szczegółowe schematy całej instalacji hydraulicznej i pompy olejowej z opisem wszystkich ciśnień w układzie.
Mam nadzieję, że te materiały okażą się przydatne, wszystko w języku angielskim, ale to chyba nie powinno być żadna przeszkodą... Posiadam również instrukcję naprawy tych ciągników.
Nie wysyłam pełnej instrukcji napraw do ciągników Case serii 5100 na skrzynkę pocztową, ponieważ pliki są zbyt duże, aby wysłać je z prędkością internetu jaki posiadam... Mogę jedynie wysłać pocztą lub kurierem na płytce DVD po wcześniejszym ustaleniu lub jak będę miał dostęp do szybkiego internetu to wtedy udostępnię tutaj na forum. Instrukcja powyżej jest wersją skróconą, a pełna zajmuje ponad 1Gb i ma ponad 2000 stron... Pozdrawiam
Na liczne prośby kolegów wstawiam pełną instrukcję serwisową. Instrukcja zawiera opisy napraw i regulacji oraz wszystkie niezbędne schematy do ciągników Case serii 51XX w bardzo dobrej jakości po angielsku.
[quote="wojtek1984"Witajcie koledzy. Czy ktoś może mi pomóc ze schematem połączeń do zdalnego sterowania układem hydraulicznym CASE 5130 fondout 5.]Brakujące pliki rar. do drugiej płytki cd z instrukcją.[/quote]
Witam czy mogę prosić o wysłanie schematu na email, (mazur22a@gmail.com) bo niestety nie mogę go pobrać. Lub pocztą powczesniejszym ustaleniu? Z Góry bardzo Dziękuję
Na liczne prośby kolegów wstawiam pełną instrukcję serwisową. Instrukcja zawiera opisy napraw i regulacji oraz wszystkie niezbędne schematy do ciągników Case serii 51XX w bardzo dobrej jakości po angielsku.