Jakaś propozycja, model? Bo nie wiem na co patrzeć, a te tanie np za 400 zł to nic nie warte 

Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereartur04c wrote:czy te głośniki będą dobrze grały z komputerem?
artur04c wrote:czy one są przeznaczone jedynie do kina domowego?
Lukson wrote:Zapomnij o basie w takim pomieszczeniu. Niestety.
artur04c wrote:Przetwornicę prądu z 230 na 12v mam z świateł halogenowych, ale to chyba zły pomysł
artur04c wrote:To co mam zrobić aby był jakiś dobry bass?
artur04c wrote:Ostatnio mnie głowa łupie (od przeziębienia) i wcale nie jest to przyjemne.ładnie łupało
artur04c wrote:No właśnie - gdyby jedno "s" mniej - byłoby lepiej...bass było czuć wszędzie
anmedia wrote:Muzyka to nie walenie, łupanie czy coś w tym guście; a MUZYKA... Proponuję wybrać się w najbliższej przyszłości do filharmonii na cokolwiek... Usłyszysz MUZYKĘ. Nie ważne, ze nie w Twoim stylu, że nie będzie "łupania" - usłyszysz jak brzmieć powinny instrumenty. Gdy do tego wybierzesz się na jaki9ś dobrze zrealizowany koncert - jeden, drugi różnych zespołów, grających różna muzykę - dopiero wtedy dobieraj sprzęt i jego ustawienia. Dopiero wtedy będziesz mógł ocenić do czego dążysz i czego oczekujesz...A wiesz jaki jest dobry bas? Byleś kiedyś na koncercie? Słyszałeś jak graja naturalne instrumenty?
dj-MatyAS wrote:Uwierz mnie staremu - nie o to chodzi...
artur04c wrote:To jest przecież oczywiste, że tam jest prawdziwa muzyka, ale ja od samego początku próbuję się dowiedzieć co zakupić, aby ten dźwięk był lepszy.
artur04c wrote:Jeszcze zakończymy na tym, że kupię zestaw Logitech z-906 bo nic lepszego nie widzę,
artur04c wrote:Zgadza się?
artur04c wrote:Jest bass w moim pokoju,