Witam, zakładam trochę nietypowy temat, otóż mam problem z domownikami którzy używają internetu przez WiFi. Jako iż po stronie z którą toczę wojnę
o internet jest mój Brat ze swoją głup*ą dziewczyną. Mam internet z Neostrady, (router Livebox), ja przez swój stacjonarny komputer używam internetu, a te dwie kanalie mają neta przez WiFi. Postanowiłem prowadzić z nimi wojnę.
U mnie internet jest 2mb/s, zdaję sobie sprawę że to bardzo mało,
ale mnie bardzo denerwuje to jak jedna osoba w ciągu dnia włącza 5 filmów na programie ARES + TVN player + Ipla + YouTube (muzyka).
Proszę was o pomoc, mam dostęp do ich laptopów, czy istnieje coś co mogę zrobić na ich komputerach aby nie pobierało im tak szybko, a prędkość pobierania u nich nie przekraczała 1MB ? Tak było by uczciwie. Jednak że prowadzę z nimi wojnę, w grę nie wchodzą POROZUMIENIA.
(nie traktujcie tego jako przestępstwo, tylko jak by to były moje laptopy i chcem sobie spowolnić internet * piszę to żeby nie przyczepił się ktoś)
To była taka krótka historia.
Prosił bym o pomoc, dziękuję wszystkim.
Dodano po 1 [godziny] 27 [minuty]:
Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!

U mnie internet jest 2mb/s, zdaję sobie sprawę że to bardzo mało,
ale mnie bardzo denerwuje to jak jedna osoba w ciągu dnia włącza 5 filmów na programie ARES + TVN player + Ipla + YouTube (muzyka).
Proszę was o pomoc, mam dostęp do ich laptopów, czy istnieje coś co mogę zrobić na ich komputerach aby nie pobierało im tak szybko, a prędkość pobierania u nich nie przekraczała 1MB ? Tak było by uczciwie. Jednak że prowadzę z nimi wojnę, w grę nie wchodzą POROZUMIENIA.
(nie traktujcie tego jako przestępstwo, tylko jak by to były moje laptopy i chcem sobie spowolnić internet * piszę to żeby nie przyczepił się ktoś)
To była taka krótka historia.
Prosił bym o pomoc, dziękuję wszystkim.
Dodano po 1 [godziny] 27 [minuty]:
Pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!