Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

samsung c100 zasieg jest a nie dzwoni

tom21 14 Mar 2005 21:10 1346 8
    tom21
    Level 11  
    Mam samsunga c100 nie mozna sie dodzwonic niegdzie, po prostu po wybraniu numeru po kilku sekundach zakańcza i tak jest na kazdej karcie. Zasieg jest ale czasem po właczeniu fona długo szuka. Miał ktos taki przypadek? fleszowanie tornadem nic nie pomogło.
    kaba
    Level 13  
    a jak telefon przedstawia sie w srodku??? plyta glowna jest cala????
    czy telefon wczesniej upadl???

Dodano po 13 [minuty]:

mozliwe ze to koncowka mocy albo blokada operatora sieci :]
    bolo16
    Level 15  
    Witam
    Sprawdź: Usługi Sieci, Identyfikacja - ma być na "Domyślna"
    Powinno pomóc
    pozdro
    bolo16
    tom21
    Level 11  
    Telefon jest legalny!!!! Koncówa i switch dobre, prosze o konkretne odpowiedzi a nie jakies pierdoły
    KRapicki
    Level 24  
    Ty facet, a ten telefon to z 20 piętra spadł i trzeba "10" tematów zakładać !? Najpierw że nie ma zasięgu, później że nie dzwoni, ręce opadają !!
    Tamten temat poproś o usunięcie a do tego dodaj tamten (po prostu scal 2 tematy :])

Pozdro.
    tom21
    Level 11  
    jak nie masz nic konkretnego do dodania to lepiej nie zabieraj głosu. Nie rozumie co Cie tak rozdrażniło. Zadaje normalne pytanie. Mam kilka samsungów z których każdy ma inne objawy. Na razie oprócz: "pewnie masz zablokowany telefon przez operatora" nie dostałem konkretnej odpowiedzi.
    KRapicki
    Level 24  
    To mnie rozdrażniło że trzeba było wszystkie pytania o samsungi zawrzeć w 1 temacie. A że nikt Ci nie pomógł to już przykro mi :). A google chociaż przejrzałeś ?
    MILO
    VIP Meritorious for electroda.pl
    samsungi maja to do siebie, ze bardzo sa wrazliwe na brak styku z antena wiec sprawdz jesli nie pomoze to wez sie za HW...
    pitersl
    Level 13  
    Ja tez z tym problemem sie spotkałem. Jezeli to tylko nie jest uszodzenia anteny ani styku to chodzi tutaj o to co pisał bolo16 w usługach sieci musi byc identyfiakcja na poziomie domyslnym bo inaczej nie połączy sie. Chodzi chyba o to ze jak jest inaczej to nie ma identyfikacji numeru i przez to nie chce wykonać połączenia.