Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Grundig 26 LXW 68-8600 DL - Migające paski przy wyświetlaniu obrazu po HDMI

kwiatek1994 01 Paź 2013 20:04 1611 3
  • #1 01 Paź 2013 20:04
    kwiatek1994
    Poziom 11  

    Witam, podłączyłem dekoder Ferguson T650i do powyższego telewizora przewodem HDMI, niestety gdy obraz jest puszczony tym złączem pojawiają się migające paski (jak na poniższym filmiku) i jakieś artefakty, czasem wyświetlają się zielone linie na całym ekranie, wtedy trzeba uruchomić ponownie TV, po podpięciu komputera i telefonu to samo, na SCRAT nie ma problemów. Wiecie może jak rozwiązać ten problem ? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

    http://www.youtube.com/watch?v=mAoVe4ApOpM

    0 3
  • #2 03 Paź 2013 10:20
    KOCUREK1970
    Poziom 43  

    Podmienić kabel HDMI na inną sztukę, zresetowac dekoder, jeśli to nic nie pomoże, to sprawdzić na innym tv, jeśli tam się nic podobnego nie będzie działo, to coś z tym pierwszym tv u Ciebie, a dokładnie z portem/ami HDMI.

    0
  • #3 03 Paź 2013 10:59
    kwiatek1994
    Poziom 11  

    Napisałem że podłączałem inne urządzenia i występowały podobne problemy, z innym kablem też sprawdzałem, to samo.

    0
  • #4 05 Paź 2013 00:54
    KOCUREK1970
    Poziom 43  

    KOCUREK1970 napisał:
    sprawdzić na innym tv

    KOCUREK1970 napisał:
    jeśli tam się nic podobnego nie będzie działo, to coś z tym pierwszym tv u Ciebie, a dokładnie z portem/ami HDMI.

    0