Na wstępie PRZEPRASZAM za tak z pozoru głupi temat, ale chyba jeszcze głupiej postąpiłem, że zamiast jakiegoś STM32 (dla którego jest dostępnych wiele książek od BTC), to dokonałem zakupu ARM Cortex M4 od Atmela. Wziąłem zestaw z górnej półki i zapłaciłem w przeliczeniu na zł; mniej więcej 800.
Mam doświadczenie z mikrokontrolerami (hobby), ale z dokumentacji od Atmela nie jestem w stanie pojąć wszystkich tych bajerów i jak to się je w ARM.
Szukałem książek na polskiej scenie wydawiczej i nic. Na amazonie są jakieś pozycje ogólnie dla ARM Cortex-M4, ale nie mam już pomysłów jak można rozgryźć ARMa tzn. zrobić coś więcej niż testowe zapalanie diodek
Dzięki za wyrozumiałość i proszę o nie usuwanie tematu
Mam doświadczenie z mikrokontrolerami (hobby), ale z dokumentacji od Atmela nie jestem w stanie pojąć wszystkich tych bajerów i jak to się je w ARM.
Szukałem książek na polskiej scenie wydawiczej i nic. Na amazonie są jakieś pozycje ogólnie dla ARM Cortex-M4, ale nie mam już pomysłów jak można rozgryźć ARMa tzn. zrobić coś więcej niż testowe zapalanie diodek
Dzięki za wyrozumiałość i proszę o nie usuwanie tematu