Witam. Mam pewien problem. Mianowicie chciałbym wyłączyć matryce laptopa tak, aby po poruszeniu myszką, czy też kliknięciu jakiegoś klawisza, nie włączał mi się momentalnie ekran, tak jak mam teraz
Mam skrót klawiszowy Fn+F7, skóry wyłącza matryce, jednak po przypadkowym ruszeniu myszką, kliknięciu na klawiaturze lub touchpadzie, ekan się włącza.
Czy jest możliwość, aby włączać i wyłączać matryce tylko jednym skrótem, albo coś w tym typie? Nie chce też zamykać pokrywy laptopa, aby wyłączyć matryce i lapek dalej działał (Opcje zasilania/plan zasilania, wiadomo o co chodzi:) ).
Kolega ma lapka Lenovo i jak wyłączy matryce skrótem (bodajże Fn+F2), to może ją włączyć tylko tą samą kombinacją klawiszy. Matryca nie włącza sie po ruszeniu myszką itd. Chce mieć tak samo
Jakieś pomysły?
pozdrawiam
)
Lapek ASUS K75VJ
@U.P.: Nie chce też przełączać między matrycą, a zewnętrznym monitorem
Wydaje mi się, że skrót Fn+F7 tylko wyłącza podświetlenie matrycy, a nie wyłącza jej całkiem
Może jest jakiś inny skrót, który całkiem ją wyłączy?

Czy jest możliwość, aby włączać i wyłączać matryce tylko jednym skrótem, albo coś w tym typie? Nie chce też zamykać pokrywy laptopa, aby wyłączyć matryce i lapek dalej działał (Opcje zasilania/plan zasilania, wiadomo o co chodzi:) ).
Kolega ma lapka Lenovo i jak wyłączy matryce skrótem (bodajże Fn+F2), to może ją włączyć tylko tą samą kombinacją klawiszy. Matryca nie włącza sie po ruszeniu myszką itd. Chce mieć tak samo

pozdrawiam

Lapek ASUS K75VJ
@U.P.: Nie chce też przełączać między matrycą, a zewnętrznym monitorem

Wydaje mi się, że skrót Fn+F7 tylko wyłącza podświetlenie matrycy, a nie wyłącza jej całkiem