Telefon jest nowy, kupiony z wystawy , jednak nie mam możliwości zwrotu bo za daleko :/ Wszystko działa w telefonie oprócz dzwonienia i smsowania. ( również internet nie działa) Generalnie opcje sieciowe nie funkcjonują tak jak powinny . Jak dzwonie to nic nie słychać, jak wpisuje jakiś kod by np sprawdzić stan konta wyskakuje komunikat : "odrzucone przez sieć", smsów nie można wysyłać.
Próbowałem połączyć się przez program Kies dla samsungów który umożliwia przeinstalowanie oprogramowania , jednakże nie udało mi się to , gdyż kies nie widzi telefonu ( sam komputer zainstalował sterowniki )
Jak można naprawić problem z siecią? Tryb serwisowy w telefonie może coś pomoże?
Znalazłem kod w internecie który sprawdza czy są jakieś blokady na telefonie założone i wszystko było na "off" czyli chyba nie ma blokad .
To też nie wina karty sim , kilka kart zostało przetestowanych.
Dziękuje za pomoc.
Próbowałem połączyć się przez program Kies dla samsungów który umożliwia przeinstalowanie oprogramowania , jednakże nie udało mi się to , gdyż kies nie widzi telefonu ( sam komputer zainstalował sterowniki )
Jak można naprawić problem z siecią? Tryb serwisowy w telefonie może coś pomoże?
Znalazłem kod w internecie który sprawdza czy są jakieś blokady na telefonie założone i wszystko było na "off" czyli chyba nie ma blokad .
To też nie wina karty sim , kilka kart zostało przetestowanych.
Dziękuje za pomoc.