Mam pytanie w tamtym tygodniu miałem samochód u mechanika był robiony rozrusznik, w sobotę sprawdziłem na akumulator i widzę że pali się czerwona lampka czyli że musze go doładować i w tej obudowie znajdują się łączenia kabli pod dodatkową osłoną, w niej jeden kabel jest delikatnie przywęglony oraz plastik jest w tym miejscu pżytopiony o raz w tej obudowie był przepalony bezpiecznik mam pytanie czym to mogło być spowodowane czy to zwarcie przy akumulatorze czy przy rozruszniku oraz czy mogą być spowodowane jeszcze jakieś usterki inne, ja zaobserwowałem że nie mogę skonfigurować otwierania szyby od strony kierowcy aby po naciśnięciu przycisku sama automatycznie otwierała się do końca tylko musze cały czas trzymać u pasażera wszystko jest normalnie oraz odczytałem taki oto błąd:
Address 09 -------------------------------------------------------
Controller: 6Q1 937 049 D
Component: 0000 BN-SG. 1S34
Coding: 25610
Shop #: WSC 13765
3 Faults Found:
01598 - Drive Battery Voltage
07-10 - Signal to Low - Intermittent
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Dodano po 6 [minuty]:
na zdjęciu obrazek przedstawiający przepalny przewód nr. 2 oraz skrzynka z bezpiecznikami nr. 1 tam saplony bezpiecznik drugi od prawej.
Address 09 -------------------------------------------------------
Controller: 6Q1 937 049 D
Component: 0000 BN-SG. 1S34
Coding: 25610
Shop #: WSC 13765
3 Faults Found:
07-10 - Signal to Low - Intermittent
27-10 - Implausible Signal - Intermittent
Dodano po 6 [minuty]:

na zdjęciu obrazek przedstawiający przepalny przewód nr. 2 oraz skrzynka z bezpiecznikami nr. 1 tam saplony bezpiecznik drugi od prawej.