Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Sprzedam] Młot udarowy GRAPHITE 58G874 10J 1250W SDSMAX

Daro4484 23 Oct 2013 17:16 3720 0
Wago
    Daro4484
    Level 13  
    Witam, mam na sprzedaż młot udarowy z funkcją wiercenia jak w temacie. Młot jest praktycznie nowy, kupiony we wrześniu w LeroyMerlin. Wykuta za jego pomocą została tylko jedna dziura. Niestety zgubiłem paragon zakupu i to jest główna wada. Dlatego też sprzedaję go po tańszej cenie. Mogę dać gwarancję rozruchową...

W komplecie:
    młot
    dokumenty
    2 dłuta
    3 wiertła
    zasobnik ze smarem
    walizka

Dane techniczne:

Moc - 1250W
    Zasilanie 230V-50Hz
    Uchwyt SDS MAX
    Obroty 450min
    Udar 2800min
    Energia udaru 10J
    Zakres wiercenia w betonie 40mm
    Długość przewodu 3m
    Waga 7,3kg

Sprzęgło przeciw-przeciążeniowe chroni użytkownika podczas pracy w przypadku zakleszczenia się wiertła

Duży zapas mocy silnika minimalizuje ryzyko jego przeciążenia w trakcie wykonywanej pracy

Udar pneumatyczny zapewni wydajne wiercenie i kucie w betonie, cegle itp.

Zaawansowana konstrukcja mechanizmu udarowego umożliwia uzyskanie wysokiej energii udaru, która ma wpływ na wydajną pracę

Łatwo dostępny otwór do smarowania mechanizmu udarowego

Standardowy uchwyt mocowania narzędzi SDS Mas pozwala na wykorzystanie akcesoriów dostępnych na rynku

Obudowa przekładni ze stopu magnesium zmniejsza ciężar urządzenia oraz zwiększa jego trwałość

System antywibracyjny (AVH) rękojeści głównej redukuje wibracje powstające podczas pracy

Kontrolka informująca użytkownika o podłączeniu do sieci zasilającej, zwiększa bezpieczeństwo

Cena jaka mnie interesuje to 350zł + koszt wysyłki.

[Sprzedam] Młot udarowy GRAPHITE 58G874 10J 1250W SDSMAX [Sprzedam] Młot udarowy GRAPHITE 58G874 10J 1250W SDSMAX [Sprzedam] Młot udarowy GRAPHITE 58G874 10J 1250W SDSMAX [Sprzedam] Młot udarowy GRAPHITE 58G874 10J 1250W SDSMAX
  • Wago