Witam, zastanawiam się nad kupnem urządzenia wielofunkcyjnego atramentowego kolorowego, niestety jednak na drukarkach itp nie znam się ani trochę... Wcześniej posiadałem (posiadam ale urządzonko już właściwie umarło) urządzenie HP deskjet 4180. Muszę powiedzieć, że byłem z niego zadowolony.
Dużo się u mnie w domu nie drukuje, jakoś wydruku nie musi być jakaś magiczna, gdyż głównie drukowałem jakieś dokumenty, czasem zdjęcia ale jakość druku f4180 była wystarczająca, co nie znaczy, że nie może być lepsza
Gdyby było wbudowane WiFi byłoby ok, zawsze to mniej kabli za biurkiem
. Wbudowany wyświetlacz -przydatny bajer ale mógłbym się bez niego obejść. Dobrze byłoby gdyby drukarka przyjmowała zamienniki i bez problemu na nich działała. Fajnie byłoby gdyby to urządzenie było tanie w eksploatacji. Kwota jaką mogę przeznaczyć na zakup to tak max 600 zł (+- parę złotych). Najbardziej interesuje mnie hp jednak jeżeli znajdzie się coś innego równie dobrego to nie będę wybrzydzał. Na pewno nie chcę widzieć w domu brothera, gdyż (przynajmniej w moim odczuciu [drukowanie zleconych zadań 3 dni później - serwis nie pomógł) uważam, że są to chyba najgorsze drukarki.
Pozdrawiam.
Dużo się u mnie w domu nie drukuje, jakoś wydruku nie musi być jakaś magiczna, gdyż głównie drukowałem jakieś dokumenty, czasem zdjęcia ale jakość druku f4180 była wystarczająca, co nie znaczy, że nie może być lepsza

Pozdrawiam.