Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Mac audio st-112 + Mac audio Fearless 2000 750w RMS 300W

siwy9316 31 Oct 2013 18:18 2316 4
    siwy9316
    Level 9  
    Witam. Mam właśnie taki subwoofer ze wzmacniaczem do kupienia za 400PLN. Mam Audi 80 B4 i w tej chwili zmostkowany wzmacniacz Magnat 900.4 Solid i tube z głośnikiem Alpharda i jestem raczej mało zadowolony, bass jest stosunkowo głośny ale jakość i głębia nie powala.Chciałem zapytac co sądzicie o zestawie z tematu?warto?
    powalla
    Moderator of CarAudio
    Masz wzmacniacz , więc podjedź do essy w Rzeszowie , a tam pozwolą Ci wsadzić kilka skrzynek z RE lub excursion i zobaczysz czy Ci pasuje taki subwoofer.
    bambino_81
    Level 23  
    Witam...Ogólnie składałem znajomemu sprzęt własnie w takiej audicy.Z tego co kojarzę własnie bass ciężko ma się przebić z bagażnika do kabiny gdyż jest tam ściana blaszana...Testowaliśmy kilka sprzętów mocnych słabszych głośników 10,12,15.......Każdy oczekuje jakiegoś efektu żeby pasował jemu :)Wybór padł na sonica 15 z budą 100litrów wzmacniacz memphis 1000D.Jemu to wystarczyło.Ogólnie kolego może rzeczywiście przetestuj kilka sprzętów a nie bazuj na jakimś nie sprawdzonym..
    siwy9316
    Level 9  
    no to ja mam lepiej.BO kolega chyba miał B3 skoro miał blaszaną ściane.Ja mam B4 i tam są normalnie składane fotele.
    bambino_81
    Level 23  
    A więc myślę że 30cm głośnik 300rms powinien Cię zadowolić :)..Zależy jeszcze jak skrzynia jest policzona bo od skrzyni dużo zależy:)