mam tv z serii lm i po ostatniej aktualizacji softu do wersji 04.50.13 telewizor przestał odtwarzać większość filmów zamieszczonych na portalach typu zalukaj , kinomaniak itp. przed aktualizacją problem z brakiem dźwięku pojawiał się od czasu do czasu po aktualizacji nie dość, że nie ma dźwięku to nie ma również obrazu- czarny ekran przesuwający się pasek postępu. Aktualizację wykonałem w nadziei, że problem z dźwiękiem został usunięty.
Próbowałem wgrać soft z pamięci zewnętrznej, soft pochodził ze strony lg 04.41.03 ale niestety tv nie rozpoznawał pobranego pliku.( pobrałem plik , rozpakowałem go wrzuciłem do folderu LG_DTV na pustym pendrive podłączyłem do tv . odbiornik nie rozpoznał pliku jako soft 0 reakcji )
Po resecie do ustawień fabrycznych ku mojemu zdziwieniu aktualnym softem okazał się 04.50.13.
oczywiście problem z odtwarzaniem filmów online z portali typu zalukaj itp. nadal pozostał
co robić??
Moim skromnym zdaniem sprawa dotyczy braku kodeków
Ma ktoś podobny problem ?
Może sobie ktoś już z nim poradził?
Dysponuje ktoś może softem, który jest stabilny i nie generuje problemów z odtwarzaniem filmów online?
Próbowałem wgrać soft z pamięci zewnętrznej, soft pochodził ze strony lg 04.41.03 ale niestety tv nie rozpoznawał pobranego pliku.( pobrałem plik , rozpakowałem go wrzuciłem do folderu LG_DTV na pustym pendrive podłączyłem do tv . odbiornik nie rozpoznał pliku jako soft 0 reakcji )
Po resecie do ustawień fabrycznych ku mojemu zdziwieniu aktualnym softem okazał się 04.50.13.
oczywiście problem z odtwarzaniem filmów online z portali typu zalukaj itp. nadal pozostał
co robić??
Moim skromnym zdaniem sprawa dotyczy braku kodeków
Ma ktoś podobny problem ?
Może sobie ktoś już z nim poradził?
Dysponuje ktoś może softem, który jest stabilny i nie generuje problemów z odtwarzaniem filmów online?