Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

ASUS K73SV - Wejście jack - nie działa

10 Lis 2013 15:25 1662 4
  • Poziom 9  
    Witam, mam problem z wejściem jack/słuchawkowym mianowicie gdy włączam cokolwiek nawet regulację głośności to bez podłączonych urządzeń(słuchawek/głośników) wbudowane głośniki działają poprawnie, a gdy podłącze słuchawki czy głośniki - (są sprawne sprawdzane na innym urządzeniu) to nie ma dźwięku, czym to może być spowodowane ? uszkodzenie wejścia jack ?


    Dziękuję za odpowiedzi
    molokomania
    [3.12.2020, webinar] Zagadnienia pomiarowe w nowoczesnej inżynierii materiałowej. Zarejestruj się
  • Spec od komputerów
    Rozbierz, zobacz, przemierz.
  • Poziom 9  
    Jest pewien problem, nie mam na razie dostępu do miernika, a jak będę miał to jakie wartości mniej więcej powinny być poprawne ? na pewno większe od 0 ;p

    Dodano po 36 [minuty]:

    Okazało się że złącze jest sprawne, na linuxie działa, wina jest po stronie windows'a ale zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty i nadal nie działa.. macie jakieś pomysły ?
  • Poziom 15  
    To dalej widocznie są złe. Sterowniki instalowałeś ze strony producenta rozumiem?
  • Poziom 9  
    Zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony producenta. Odkryłem że jak przeloguję się z linuxa na windows to wtedy nie działa nic z jacka. A po jakimś czasie (chyba po ponownym uruchomieniu wraca do normy ale nie zawsze)