Elektroda.pl
Elektroda.pl
X

Wyszukiwarki naszych partnerów

Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
Proszę, dodaj wyjątek elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

LG42LA620s - Połączenie LG42LA620s z Cyfrowym Polsatem

cacek_99 11 Lis 2013 22:38 1515 4
  • #1 11 Lis 2013 22:38
    cacek_99
    Poziom 2  

    Witam. Zakupiłem nowy telewizor i posiadam też dekoder CP HD3000. na starym TV dekoder działa bez problemu. Na nowym TV pokazuje mi że nie ma sygnału antenowego ani na HDMI ani na Euro złączu. nie mam pojęcia o co chodzi. sprawdzałem w opcjach wszystkie możliwe anteny ale cały czas jest BRAK SYGNAŁU. czy ktoś może doradzić co może być przyczyną? czy to jest wina telewizora? czy dekoder jest za stary na taki telewizor...

    0 4
  • #3 12 Lis 2013 08:23
    grubs
    Poziom 32  

    Skoro na starym TV (pewnie przez złącze euro) działa to na nowym przy tym samym połączeniu też powinien. Pewnie nie przestawiłeś w opcjach TV żeby źródło sygnału było z euro.

    0
  • #4 12 Lis 2013 08:59
    Preskaler
    Poziom 37  

    W menu OTV należy wybrać odpowiednie wejście. Oczywiście z pilota. Jeśli masz podłączony "Euro" to zobacz, do do którego wejścia w TV jest włożony wtyk (może być kilka) i taki wybierz pilotem.

    0
  • #5 12 Lis 2013 11:46
    cacek_99
    Poziom 2  

    Podłączyłem ponownie na euro i zaczęło działać.Na HDMI też już zaczęło. Także dziękuję za pomoc. Temat uważam za zamknięty.

    0
TME logo Szukaj w ofercie
Zamknij 
Wyszukaj w ofercie 200 tys. produktów TME
TME Logo