mam pytanie, czy ktos budowal, albo zna jakis projekt mianowicie :
1. aktywny filtr dolnoprzepustowy
2. aktywny filtr gornoprzepustowy
3 aktywny filtr srodkowoprzepustowy
mam taki temat pracy dyplomowej
musze cos takiego zbudowac, wybralem ten temat.. jako ze wydaje sie strasznie prosty, ale jednak podczas emulacji tych ukladow napotkalem sie na problem w programie workbench ( denerwuja mnie takie programy ), a jako ze w domu nie mam bazy pomiarowej elektronicznej, mam problem ze zrobieniem tego,
podobno sa uklady 3 w jednym ( ale znalesc nie moglem, jeden znalazlem ale wycofali z produkcji
)
tak wiec jestem skazany na reczna dlubaninke.. z podstawianiem elementow rc,
lecz jak by ktos z was mial taki projekt albo wiedzial by z czego moge (np. jakiegos filtra ktory wystepowal by przed wzmacniaczami do podzialu sopran/sredni/niski ) mogl bym sobie przeksztalcic, rozbudowac lub cos podobnego)
jesli ktos taka robil prace, to moze mogl by mi przeslac na maila jakies dane
prosze o szybka pomoc
dzikuje
pozdrawiam
1. aktywny filtr dolnoprzepustowy
2. aktywny filtr gornoprzepustowy
3 aktywny filtr srodkowoprzepustowy
mam taki temat pracy dyplomowej
musze cos takiego zbudowac, wybralem ten temat.. jako ze wydaje sie strasznie prosty, ale jednak podczas emulacji tych ukladow napotkalem sie na problem w programie workbench ( denerwuja mnie takie programy ), a jako ze w domu nie mam bazy pomiarowej elektronicznej, mam problem ze zrobieniem tego,
podobno sa uklady 3 w jednym ( ale znalesc nie moglem, jeden znalazlem ale wycofali z produkcji

tak wiec jestem skazany na reczna dlubaninke.. z podstawianiem elementow rc,
lecz jak by ktos z was mial taki projekt albo wiedzial by z czego moge (np. jakiegos filtra ktory wystepowal by przed wzmacniaczami do podzialu sopran/sredni/niski ) mogl bym sobie przeksztalcic, rozbudowac lub cos podobnego)
jesli ktos taka robil prace, to moze mogl by mi przeslac na maila jakies dane
prosze o szybka pomoc

dzikuje
pozdrawiam