Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

zestaw komputerowy do oceny:D

Najacz 03 Dec 2013 10:21 1011 8
    wariato
    Level 43  
    Do czego ten zestaw ? Do biura? Ja bym zmienił dysk na 1TB i grafikę bo jest słaba i nieopłacalna. Za 100zł więcej będzie Seagate ST1000DM003 i Radeon R9 270 jeśli w coś tam będzie grane.
    zieloczek100
    Level 38  
    Wsadz tam na razie 4Gb (no chyba, że stać Cie na 8) i tak jak polecił wariato, zmień grafikę, dysk i od siebie dodam obudowę na Zalmana Z3 (najlepiej plus) i może płytę na GA-H81-D3 lub Asrock H81M.
    Ationx
    Level 35  
    Ja bym dorzucił do tego zasilacza
    http://www.morele.net/zasilacz-thermaltake-smart-se-modular-530w-sps-530mpcbeu-549804/

Modularny, mocniejszy, a niewiele droższy.

Co zrobić, żeby złożenie było za złotówkę?

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.
    http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/
    to ta usługa.
    Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz
    O44Y129AC8
    i naciśnij obok wyślij to koszt montażu się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.
    Najacz
    Level 9  
    Dzięki chłopaki za pomoc. :D
    Najacz
    Level 9  
    dzięki wszystko zostało zrealizowane pozytywnie:Dzamówiłem w morele.net jak myślicie w ile zostanie paczka dostarczona?

\\
    Ationx
    Level 35  
    Myślę, że powinieneś o to zapytać w sklepie, ewentualnie przeczytać od nich maile gdzie z pewnością dostałeś informację o przewidywanym terminie wysyłki. Chyba lepsze źródło niż domysły przypadkowych forumowiczów, nieprawdaż?
    zieloczek100
    Level 38  
    Patrzysz na każdy podzespół który zamówiłeś na jego dostępność, czy jest na miejscu czy może będzie dostępny 3-5 dni, jeżeli będzie 3-5 dni na jakimś podzespole to ponad tydzień.