Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

Win 8.1 - Ciągłe, włączanie się poczty.

14 Gru 2013 16:43 1122 6
  • Poziom 22  
    Witam. Mam Win 8.1. Do tej pory chodziło wszystko bez zastrzeżeń. Dziś jednak niestety nie mogę pracować bo ciągle, co kilka sekund włącza się ekran logowania do konta Microsoft, mimo iż konto użytkownika nie jest powiązane z kontem MS. Gdy wcisnę anuluj, pojawia się ekran logowania do poczty z komunikatem "Aby móc używać aplikacji Poczta, zaloguj się. Wyłączenie nic nie daje, bo za kilka sekund, czasami za niecałą sekundę sytuacja się powtarza. Przełączenie aplikacji też nic nie daje, bo ekran z logowaniem do poczty za chwilę przechodzi na wierzch. Szukałem odpowiedzi w internecie, ale niestety nie znalazłem. Próbowałem już z ustawieniami, personalizacją, programami domyślnymi, w ustawieniach konta, ale niestety nic to nie daję. Dostaję już kociokwiku, pomóżcie bo zaraz zwariuję.
  • Pomocny post
    Poziom 24  
    Wykonaj ADWcleaner opcja skan usuń. Skanowanie MBAM wszystkie wirusy usuń. Wstaw oba pliki jako załączniki. Plik OTL.TXT oraz Extres.txt. Masz dadaj załączniki tam.
  • Pomocny post
    Spec od komputerów
    Wykonaj skrypt w OTL:

    :OTL
    [2013-06-18 15:59:26 | 000,006,465 | ---- | M] () -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\7aw8bwt8.default\searchplugins\babylon.xml
    [2013-06-18 15:59:26 | 000,006,465 | ---- | M] () -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\7aw8bwt8.default\searchplugins\BrowserDefender.xml
    [2013-06-18 15:53:48 | 000,001,294 | ---- | M] () -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\7aw8bwt8.default\searchplugins\delta.xml
    [2013-06-18 15:59:38 | 000,001,304 | ---- | M] () -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\7aw8bwt8.default\searchplugins\holasearch.xml
    [2013-06-12 21:21:23 | 000,004,140 | ---- | M] () -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\mozilla\firefox\profiles\7aw8bwt8.default\searchplugins\youtube.xml
    O4 - HKLM..\Run: [mobilegeni daemon] C:\Program Files (x86)\Mobogenie\DaemonProcess.exe File not found
    O20:64bit: - AppInit_DLLs: (C:\PROGRA~2\NVIDIA~1\3DVISI~1\NVSTIN~1.DLL) - File not found
    [2013-12-14 20:13:10 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Local\cache
    [2013-12-14 20:13:09 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Pimpuk\Documents\Mobogenie
    [2013-12-14 20:13:09 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Local\Mobogenie
    [2013-06-18 15:53:23 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\Babylon
    [2013-06-20 13:22:50 | 000,000,000 | ---D | M] -- C:\Users\Pimpuk\AppData\Roaming\File Scout