Witam. Kupiłem ostatnio Canona, podpiąłem oryginalne tusze, wydrukowałem kilka zdjęć, ale czeka mnie wyjazd na 2 tygodnie.
1. Czy drukarka sama zadba o to żeby utrzymać "czystość dysz/głowicy"?
> Jak mam się upewnić, że po powrocie wszystko będzie ok, że nie zmieniłem żadnych ustawień?
2. Kupiłem tusze firmy DULIN. Tuszów od nich używałem w j315w przez 3 lata i nigdy mnie nie zawiodły, czy bez problemu mogę wstawić np Dulinowski Y między oryginalne tusze Canona?
3. Czy muszę wymieniać cały komplet, żeby zniwelować możliwość "ścięcia" tuszy?
4. Jak zmusić drukarkę do drukowania dwustronnego z poziomu Androida? Mam program PrinterShare Pro- mogę drukować, jednak nie widzi dupleksu,a Canon ma głęboko w d tą kwestię.
5.Jaki adapter bluetooth zadziała z drukarką? Słyszałem że najtańsze działają bez problemu.
6. jak używać drukarki w roli czytnika kart pamięci do komputera?
Pozdrawiam.
1. Czy drukarka sama zadba o to żeby utrzymać "czystość dysz/głowicy"?
> Jak mam się upewnić, że po powrocie wszystko będzie ok, że nie zmieniłem żadnych ustawień?
2. Kupiłem tusze firmy DULIN. Tuszów od nich używałem w j315w przez 3 lata i nigdy mnie nie zawiodły, czy bez problemu mogę wstawić np Dulinowski Y między oryginalne tusze Canona?
3. Czy muszę wymieniać cały komplet, żeby zniwelować możliwość "ścięcia" tuszy?
4. Jak zmusić drukarkę do drukowania dwustronnego z poziomu Androida? Mam program PrinterShare Pro- mogę drukować, jednak nie widzi dupleksu,a Canon ma głęboko w d tą kwestię.
5.Jaki adapter bluetooth zadziała z drukarką? Słyszałem że najtańsze działają bez problemu.
6. jak używać drukarki w roli czytnika kart pamięci do komputera?
Pozdrawiam.