Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

renault koleos wymiana wyświetlacza radia na monitor nawigacji

qazplm1959 20 Dec 2013 21:51 4911 3
    qazplm1959
    Level 1  
    Renault Koleos rocznik 2008
    Mam pytanie czy można w ,kolesiu" wymienić wyświetlacz radia na ten z nawigacji w którym będzie też widać stacje a następnie dołączyć do niego kamerę cofania.
    Ze zdjęć z alegro wnioskuje że gniazda są chyba podobne wieloftyk natomisast
    wyswietlacz nawigacji ma jeszcze cztery kolorowe gniazda pytanie co w nie się wtyka.
    Pozdrawiam
    Przemo9826
    VIP Meritorious for electroda.pl
    Antenę musisz mieć do GPS, pilot ten przy podłokietniku do nawigacji, instalacja do kamery....

Załóż zwykłe czujniki a na szybę auto mapę, taniej szybciej i spokojniej.
    Cardesigner
    Level 16  
    Z góry przepraszam za ogrzewanie starego tematu ale nie chcę zakładać nowego.

Chciałbym wymienić pomarańczowy zegarek na duży ekran od nawigacji, czy wystarczy sama wymiana wyświetlacza i "daszka"?

Nie zależy mi na nawigacji, jesli trzeba to mogę też dokupić panel z przyciskami , pytanie tylko czy to zadziała do funkcji radiowych i godziny?
    genek1000
    Level 35  
    Cardesigner wrote:
    Chciałbym wymienić pomarańczowy zegarek na duży ekran od nawigacji, czy wystarczy sama wymiana wyświetlacza i "daszka"?

Nie ma czegoś takiego jak wyświetlacz nawigacji ( jeśli chodzi o carminat tomtom) - ten wyświetlacz to cały moduł nawigacji . Bez mapy nie ma połowy funkcjonalnośći i świeci cały pusty ekran na niebiesko .
    Cardesigner wrote:
    jesli trzeba to mogę też dokupić panel z przyciskami

Raczej trzeba - ale jeśli mają być tylko godziny i radio to może zadziała
    Cardesigner wrote:
    pytanie tylko czy to zadziała do funkcji radiowych i godziny?

Jesli jest możliwość zmiany konfiguracji aktualnego radia na wersję z nawigacją - to tak