Witam serdecznie, jestem nowy na forum. Mam pytanie. Kupiłem dla córki pada do PC SPEEDLINK STRIKE FX bezprzewodowy seria SL-4443-IRD. Problem w tym, że nie działa. W panelu sterowania w sekcji "kontrolery gier" widzi go o nazwie STRIKE FX GAMEPAD. Poza tym nie reaguje na nic. kalibracja również nie działa... Ściągnąłem z neta ze strony SPEEDLINK sterowniki i dalej nic... Pen po włożeniu do portu usb mruga, czyli działa, pad po naciśnięciu "domku" mrugają 4 diody i na tym koniec... Nic więcej... Proszę o pomoc.
Proszę dbać o poprawność pisowni - tym razem poprawiłem błędy. Zdania rozpoczynamy wielką literą, oraz unikamy pisania całych zdań wielkimi literami. 3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.[dt1]
Proszę dbać o poprawność pisowni - tym razem poprawiłem błędy. Zdania rozpoczynamy wielką literą, oraz unikamy pisania całych zdań wielkimi literami. 3.1.13. Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.[dt1]