Witam, kupiłem audi a4 b5 (1.8t quattro) już 2 lata temu. Lampy są dość dziwne. Po włączeniu świateł długich, krótkie się nie wyłączają. Oraz długie (tylko długie) świecą na krzyż... Zauważyłem to gdy jedno długie zaczęło świecić za wysoko. Chciałem regulować prawe a okazało się że to lewe lecz świeci na prawo. We mgle widać to bardzo dobrze. Czy to normalne? Czy to standardowe przykładowo w tym samochodzie tego rocznika? (95-96)
Dodam iż ojciec ma takie samo auto (różnica to że ma kombi i napęd tylko na przód) i światła świecą na wprost oraz krótkie się wyłączają po włączeniu długich.
Różnica jaką jeszcze zaobserwowałem pomiędzy lampami moimi a tatowej audi to, że on ma żarówki H4 a ja mam H7.
Moje lampy wyglądają na oryginalne, szklane klosze, mocowania jak oryginał kostki oraz wiązki nie przerabiane, oryginalnie podłączone, odbłyśniki oryginał.
Informacji w internecie na ten temat nie znalazłem.
Dodam iż ojciec ma takie samo auto (różnica to że ma kombi i napęd tylko na przód) i światła świecą na wprost oraz krótkie się wyłączają po włączeniu długich.
Różnica jaką jeszcze zaobserwowałem pomiędzy lampami moimi a tatowej audi to, że on ma żarówki H4 a ja mam H7.
Moje lampy wyglądają na oryginalne, szklane klosze, mocowania jak oryginał kostki oraz wiązki nie przerabiane, oryginalnie podłączone, odbłyśniki oryginał.
Informacji w internecie na ten temat nie znalazłem.