1. Jak duże jest pomieszczenie w którym ma być telewizor? 22m
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 5m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 1
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? na wprost lub troszkę bokiem (zależy od wyboru miejsca na narożniku)
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? stać na stoliku o wysokości 55 cm
6. Jak słońce świeci w pokoju? z lewej strony, ale tv będzie od lewej strony zasłonięty bokiem witryny
7. Jaki masz obecnie telewizor? nie mam
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? jak najlepszy obraz, to najważniejsze, a także możliwość połączenia z internetem
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? kablówka
10 .Jakie urządzenia? dekoder cyfrowy
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? 5
12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą? nie wiem
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? filmy, seriale
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? zamierzam oglądać filmy np. na tvn player
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie? nie
16. Preferencje co do marki? nie mam
17. Preferencje co do wielkości? 55 cali
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? ziarnisty obraz, brak możliwości odtwarzania filmów z pendrive
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? wieczorami
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? 4700
21. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie, pasywne czy aktywne? nie wiem
Moi rodzice posiadają Sony 3D 55 cali i obraz jest boski, ale zapłacili ponad 5000, czyli za dużo jak dla mnie. Jedyne co mnie denerwuje w tym tv, to brak możliwości oglądania filmów z pendrive.
2. Jak daleko siedzimy od ekranu telewizora? 5m
3. Ile osób zasiada przed telewizorem? 1
4. Czy siedzimy na wprost ekranu czy również bokiem do ekranu? na wprost lub troszkę bokiem (zależy od wyboru miejsca na narożniku)
5. Telewizor ma stać czy ma wisieć? stać na stoliku o wysokości 55 cm
6. Jak słońce świeci w pokoju? z lewej strony, ale tv będzie od lewej strony zasłonięty bokiem witryny
7. Jaki masz obecnie telewizor? nie mam
8. Co chcemy aby telewizor posiadał? jak najlepszy obraz, to najważniejsze, a także możliwość połączenia z internetem
9. Jaki sygnał będzie podłączony do telewizora? kablówka
10 .Jakie urządzenia? dekoder cyfrowy
11. Ile godzin dziennie ma pracować telewizor? 5
12. Preferujesz matrycę matową czy błyszczącą? nie wiem
13. Jaki rodzaj programów oglądasz najczęściej? filmy, seriale
14. Czy zamierzasz serfować po internecie? zamierzam oglądać filmy np. na tvn player
15. Czy zamierzasz grać w gry - jeśli tak to ile % dziennie? nie
16. Preferencje co do marki? nie mam
17. Preferencje co do wielkości? 55 cali
18. Co Cię denerwuje w telewizorach? ziarnisty obraz, brak możliwości odtwarzania filmów z pendrive
19. Więcej oglądasz wieczorami czy w dzień? wieczorami
20. Do jakiej maksymalnej kwoty planujesz zakup? 4700
21. Czy telewizor ma mieć 3D - jeśli tak to jakie, pasywne czy aktywne? nie wiem
Moi rodzice posiadają Sony 3D 55 cali i obraz jest boski, ale zapłacili ponad 5000, czyli za dużo jak dla mnie. Jedyne co mnie denerwuje w tym tv, to brak możliwości oglądania filmów z pendrive.