Witam,taki problem, kupiłem używanego epsona stylus photo 1400 z systemem ciss, sprzedający twierdził że drukarka długo leżała i po włączeniu drukarka robi referencję po czym robi reset i tak w koło.
U mnie drukarka nie ma takich objaw, wyjąłem kartridż, przemyłem chipy spirytusem, uchyliłem zamknięcia pojemników ciss, i teraz ciągle jest zapalona lampka "kropelka".
Czy jest możliwość że ten system ciss jest jakiś stary i trzeba go zamienić jakimś nowszym, gąbka w kartridżu zaschła, głowica uszkodzona ? Proszę o pomoc.
U mnie drukarka nie ma takich objaw, wyjąłem kartridż, przemyłem chipy spirytusem, uchyliłem zamknięcia pojemników ciss, i teraz ciągle jest zapalona lampka "kropelka".
Czy jest możliwość że ten system ciss jest jakiś stary i trzeba go zamienić jakimś nowszym, gąbka w kartridżu zaschła, głowica uszkodzona ? Proszę o pomoc.

Moderated By rys57:3.1.18. Zabronione jest publikowanie informacji do źródeł, które po pewnym czasie wygasają (publikowanie odnośników do stron o charakterze krótkotrwałym).
Link usunięto.