Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Elektroda.pl
Proszę, dodaj wyjątek dla www.elektroda.pl do Adblock.
Dzięki temu, że oglądasz reklamy, wspierasz portal i użytkowników.

router linksys wag200G - jest internet i po chwili go nie ma

marla22 10 Sty 2014 18:27 1182 4
  • #1 10 Sty 2014 18:27
    marla22
    Poziom 9  

    Witam ,
    mam problem !

    Router linksys wag200G ,
    ostatnio miałam taką sytuację,że zamiast zielonej diody Internet zapaliła się czerwona dioda. Natomiast dioda DSL paliła się na zielono. Pomógł: reset routera i ponowna instalacja.

    Natomiast dzisiaj *czyli około 1,5 msc od tamtej sytuacji pojawił się podobny problem. Dioda Internet paliła się na czerwono, dioda DSL na zielono, po kilku minutach dioda DSL, Internet oraz dioda stanowiskowa 1 nie paliły się wogle, trwało to około minutę, następnie diody zaczęły palić się poprawnie, i dalej po ok. 7 minutach znowu pali się na czerwono Internet reszta na zielono i znowu gasną diody INternet,DSLA, stanowiskowa i sytuacja tak się powtarza... w kółko

    0 4
  • #2 10 Sty 2014 18:30
    VooVoo
    Poziom 33  

    Pokaż status routera zakładka dsl connection

    0
  • #3 10 Sty 2014 19:03
    marla22
    Poziom 9  

    router linksys wag200G - jest internet i po chwili go nie ma router linksys wag200G - jest internet i po chwili go nie ma

    Proszę o pomoc

    0
  • #4 10 Sty 2014 20:29
    kkknc
    Poziom 42  
  • #5 10 Sty 2014 20:48
    gallus [pl]
    Poziom 31  

    Potwierdzam, choć do końca sam nie wiem czy to padł modem czy może zasilacz nie trzyma napięć lub prądów i rozłącza internet...

    0