Witam wszystkich,
Chcę kupić 3 telewizory, ale do każdego mam inne wymagania.
Umieszczę wszystko w jednym wątku, żeby nie zaśmiecać forum.
Preferowana marka to Samsung, ewentualnie LG (jednak po spędzeniu kilku dniach na forach wiem, że LG nie obsługuje TVN PLAYER no i gorzej z aplikacjami w smart tv).
1) Telewizor 32" z funkcją smart tv oraz wifi, 3D jest mi zbędne. Nie będzie wykorzystywany w celu gier.
Mam na oku model UE32F5300, jednak z wifi trzeba łączyć się za pomocom adaptera (koszt ok. 200zł).
Czy ktoś byłby w stanie polecić mi jakiś inny model czy zostać przy tym wyborze+adapter?
Chciałabym przeznaczyć na zakup +/- 1500zł.
2) Telewizor 40" (ewentualnie 42") z funkcją smart tv, wifi oraz 3D. Nie będzie używany do gier.
Model przeze mnie upatrzony to UE40F6320.
Chcę się zmieścić w kwocie tak +/- do 2000zł.
3) Telewizor 32", zwykły, najzwyklejszy bez żadnych bajerów podwyższających niepotrzebnie cenę.
Upatrzony model UE32F5000.
Chcę przeznaczyć około 1000zł.
Tak jak wspomniałam wcześniej, wszystkie przedstawione modele to tv SAMSUNGa.
Jeśli rozbić wątek na 3 różne-dajcie znać
Chcę kupić 3 telewizory, ale do każdego mam inne wymagania.
Umieszczę wszystko w jednym wątku, żeby nie zaśmiecać forum.
Preferowana marka to Samsung, ewentualnie LG (jednak po spędzeniu kilku dniach na forach wiem, że LG nie obsługuje TVN PLAYER no i gorzej z aplikacjami w smart tv).
1) Telewizor 32" z funkcją smart tv oraz wifi, 3D jest mi zbędne. Nie będzie wykorzystywany w celu gier.
Mam na oku model UE32F5300, jednak z wifi trzeba łączyć się za pomocom adaptera (koszt ok. 200zł).
Czy ktoś byłby w stanie polecić mi jakiś inny model czy zostać przy tym wyborze+adapter?
Chciałabym przeznaczyć na zakup +/- 1500zł.
2) Telewizor 40" (ewentualnie 42") z funkcją smart tv, wifi oraz 3D. Nie będzie używany do gier.
Model przeze mnie upatrzony to UE40F6320.
Chcę się zmieścić w kwocie tak +/- do 2000zł.
3) Telewizor 32", zwykły, najzwyklejszy bez żadnych bajerów podwyższających niepotrzebnie cenę.
Upatrzony model UE32F5000.
Chcę przeznaczyć około 1000zł.
Tak jak wspomniałam wcześniej, wszystkie przedstawione modele to tv SAMSUNGa.
Jeśli rozbić wątek na 3 różne-dajcie znać