Do liczników: dumpy pamieci, dokumenty, softy
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over thereMarek 12 wrote:Witam wszystkich mam pytanie na jakiej lini euroscan łączy się z fiatem UNO 1.4 KAT bo coś nie moge poradzić sobie z tą linią K i L i w jakich przypadkach mają być zwory na lini K i lini L zwarte ze sobą
piwek9 wrote:Ja myślę że tem euroscan na AT90 , to kicha ,u mnie łączy się z airbag a z silnikiem nie , z silnikiem łączy sie pod innym modelem auta , podobno euroscan na PIC jest dużo lepszy czy kto ma możę schemat i esady do tego . pozdrawiam piwek
Marek 12 wrote:Witam ponownie a czy ktoś ma rozpisane dokładnie która to linia K a która L na płytce euroscana i jak sprawdić czy wszystko jest OK dokła z tymi liniami narazie podłączyłem tylko fiata i wychodzi mi na to że łączy się z ECU linią L nie wiem czy to jest możliwe czy ja coś żle robie
Quote:======================
Ja ponawiam pytanie !!! Dlaczego mój euroscan łączy się z silnikiem a nie łączy się z airbagiem?? Sterownik poduszki sprawny bo euroscan kolegi łączy się z nim bez problemu. Napięcie na liniach L i K wynosi 11.3V, wahania na drugich pinach w comach wacha się od -6.7V do +7.3V jak zwieram linie L i K do masy......
Tracę siły i pomysły...qrcze ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
btw. tak przy okazji zapytam...mam programator phoenix/funprog...jakim programem zaprogramuję attiny??
piwek9 wrote:Panowie poszukuję czegoś do Opla 97rok . żeby części można dostać w kraju , jakiś interfejs do odczytu i kasowania błędów , w zamian coś doHEX-CAN naprawdę warto bo HEX robi wszystko .pozdrawiam piwek
piwek9 wrote:Szuka laptopa z dwoma RS , czy kto wie jakiego modelu szukać i gdzie , najważniejszy jest model ,jakiego szukać .pozdro